KANETSUNE nůž Mioroshi-Deba 180mm Honsho Kanemasa G-Series
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUNE nůž Mioroshi-Deba 180mm Honsho Kanemasa G-Series

Kód: KNTN-G-67

Velmi ostrý japonský nůž Mioroshi-Deba 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Ve srovnání s klasickou velkou Debou je čepel Mioroshi Deba uzší, tenčí a má ostřejší špičku. Mioroshi Deba se dokonale hodí k filetování a porcování ryb, ale také dokáže ryby docela dobře krájet. Často je Mioroshi Deba považována za kombinaci Hon-deba a Yanagiba. Vzhledem  k tenčímu a ostřejšímu ostří je také ale Mioroshi Deba křehčí a vyžaduje značné odborné znalosti k použití a práci, než klasická Deba. Bez těchto znalostí a praxe může při standartním použití dojít k poškození čepele. Mioroshi Deba je také méně ideální pro jemné porcování ryb. I přes tyto nedostatky je Mioroshi Deba obzvláště oblíbená u profesionálních japonských kuchařů, protože při použití s dostatečnými dovednostmi dokáže provádět většinu úkolů, ke kterým se běžně používají specializovanější nože jako Yanagiba nebo Hon Deba.Přesto i ty nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
4 999 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi ostrý japonský nůž Mioroshi-Deba 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Ve srovnání s klasickou velkou Debou je čepel Mioroshi Deba uzší, tenčí a má ostřejší špičku. Mioroshi Deba se dokonale hodí k filetování a porcování ryb, ale také dokáže ryby docela dobře krájet. Často je Mioroshi Deba považována za kombinaci Hon-deba a Yanagiba. Vzhledem  k tenčímu a ostřejšímu ostří je také ale Mioroshi Deba křehčí a vyžaduje značné odborné znalosti k použití a práci, než klasická Deba. Bez těchto znalostí a praxe může při standartním použití dojít k poškození čepele. Mioroshi Deba je také méně ideální pro jemné porcování ryb. I přes tyto nedostatky je Mioroshi Deba obzvláště oblíbená u profesionálních japonských kuchařů, protože při použití s dostatečnými dovednostmi dokáže provádět většinu úkolů, ke kterým se běžně používají specializovanější nože jako Yanagiba nebo Hon Deba.
Přesto i ty nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Hitachi White Steel
Délka čepele 180 mm
Délka nože 330 mm
Střenka dřevo magnolie
Tvrdost HRC 60-61
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Hmotnost 170 g