KANETSUNE nůž Mukimono180mm Honsho Kanemasa G-Series
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUNE nůž Mukimono180mm Honsho Kanemasa G-Series

Kód: KNTN-G-61

Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series.  Mukimono je styl krájení zeleniny nebo ovoce a má připomínat chuť čtyř ročních období. Nože tvaru Mukimono mají tvar čepele podobnou jako Usuba, ale jsou mnohem tenčí a mají menší rozměry. Stejně jako je to u Kiritsuke, mají i nože stylu Mukimono  „zastřiženou špičku“, podobnou tanto čepeli, která je hlavně určena k provádění výše zmíněných dekorativních řezů, ale je také užitečná pro další práce, které vyžadují přesné krájení, vyřezávání nebo zdobení měkkých příloh z ovoce ,zeleniny nebo hub. Nože Mukimono jsou někdy označovány za své delší a silnější příbuzné, Kiritsuke. Čepel Mukimono je mnohem rovnější než Kiritsuke, která se bude mírně stáčet blíže ke špičce, aby se usnadnil přirozenější krájecí pohyb, zatímco přímá čepel Mukimono má přesně krájet zeleninu jedním plynulým pohybem.Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
6 799 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series.  Mukimono je styl krájení zeleniny nebo ovoce a má připomínat chuť čtyř ročních období. Nože tvaru Mukimono mají tvar čepele podobnou jako Usuba, ale jsou mnohem tenčí a mají menší rozměry. Stejně jako je to u Kiritsuke, mají i nože stylu Mukimono  „zastřiženou špičku“, podobnou tanto čepeli, která je hlavně určena k provádění výše zmíněných dekorativních řezů, ale je také užitečná pro další práce, které vyžadují přesné krájení, vyřezávání nebo zdobení měkkých příloh z ovoce ,zeleniny nebo hub. Nože Mukimono jsou někdy označovány za své delší a silnější příbuzné, Kiritsuke. Čepel Mukimono je mnohem rovnější než Kiritsuke, která se bude mírně stáčet blíže ke špičce, aby se usnadnil přirozenější krájecí pohyb, zatímco přímá čepel Mukimono má přesně krájet zeleninu jedním plynulým pohybem.
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Hitachi White Steel
Délka čepele 180 mm
Hmotnost 140 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 60-61
Střenka dřevo magnolie
Délka nože 315 mm