KANETSUNE nůž Nakiri 165 mm YH-3000 Series
  • Doprava zdarma
Nakiri nože

KANETSUNE nůž Nakiri 165 mm YH-3000 Series

Kód: KNTN-KC-923

Nůž Nakiri 165 mm Kanetsune YH-3000 Series. Nakiri je nůž s dvojitým zkoseným ostřím a tenkým profilem čepele. Používají ho hlavně domácí kuchaři k rychlému a efektivnímu krájení, porcování a mletí zeleniny a ovoce. Hodně oblíbený je i mezi vegetariány. Přestože bývá často mylně označován za malý čínský sekáček, je Nakiri příliš tenký a lehký pro náročné sekání a rozhodně by se neměl používat ke krájení kostí nebo velmi tvrdých materiálů. Nakiri má o něco vyšší čepel, to poskytuje větší prostor proklouby ruky při krájení přímo nad prkénkem. Také je to ideální nůž pro krájení ''poklepem'', ''tlakem'' nebo ''tahem''. Velkou výhodou obdélníkového profilu čepele je to, že se délka při opakovaném broušení nezkracuje.   Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě ''Tsuchime'' se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 399 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nůž Nakiri 165 mm Kanetsune YH-3000 Series. Nakiri je nůž s dvojitým zkoseným ostřím a tenkým profilem čepele. Používají ho hlavně domácí kuchaři k rychlému a efektivnímu krájení, porcování a mletí zeleniny a ovoce. Hodně oblíbený je i mezi vegetariány. Přestože bývá často mylně označován za malý čínský sekáček, je Nakiri příliš tenký a lehký pro náročné sekání a rozhodně by se neměl používat ke krájení kostí nebo velmi tvrdých materiálů. Nakiri má o něco vyšší čepel, to poskytuje větší prostor proklouby ruky při krájení přímo nad prkénkem. Také je to ideální nůž pro krájení ''poklepem'', ''tlakem'' nebo ''tahem''. Velkou výhodou obdélníkového profilu čepele je to, že se délka při opakovaném broušení nezkracuje.
  Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě ''Tsuchime'' se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Blue steel
Délka čepele 125 mm
Hmotnost 170 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 61-62
Střenka plywood
Délka nože 295 mm