KANETSUNE nůž NAKIRI 170 mm - KC-400 Series
  • Doprava zdarma
Nakiri nože

KANETSUNE nůž NAKIRI 170 mm - KC-400 Series

Kód: KNTN-KC-421

Extrémně ostrý nůž Nakiri 170 mm Kanetsune White Steel KC-400 Series. Vyroben z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Vysoká čepel a klasická rukojeť z PLYWOODU Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.   ŘADA KC-400 11 layers DAMASCUS BLADEJádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli White Stee l#2. Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 60-61HRC. Nádherná damašková čepel je složená z 11 vrstev a mimořádně ostrého řezného jádra. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 799 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Extrémně ostrý nůž Nakiri 170 mm Kanetsune White Steel KC-400 Series. Vyroben z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Vysoká čepel a klasická rukojeť z PLYWOODU Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.   ŘADA KC-400 11 layers DAMASCUS BLADE
Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli White Stee l#2. Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 60-61HRC. Nádherná damašková čepel je složená z 11 vrstev a mimořádně ostrého řezného jádra. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

Hmotnost 140 g
Čepel ocel White steel
Délka čepele 165 mm
Délka nože 305 mm
Střenka Red sandal wood
Tvrdost HRC 60-61
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.