KANETSUNE nůž Petty 120mm AUS-10 PRO Series
  • Doprava zdarma
Malé víceúčelové nože

KANETSUNE nůž Petty 120mm AUS-10 PRO Series

Kód: KNTN-KC-176

Překrásný všeobecně použitelný nůž ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Petty 120mm – je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10, která obsahuje 0,95 - 1,10% uhlíku a dobře vyvážené složení molybudenu, vanadu a dalších legur. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je HRC 59 - 60. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu PLYWOOD má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost. Tato série nožů je asymetricky broušená, to znamená, že byť je nůž konstruován jako oboustranně broušený (vhodný pro praváky i leváky – tzv. 50/50), je opatřen brusem v poměru úkosu 90/10 pro praváky. Toto broušení je typické pro japonské uživatele a zaručuje daleko větší ostrost nože a lepší průnik do krájené suroviny. Existují i obdobné asymetrické brusy, například 70/30 nebo 80/20.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 399 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Překrásný všeobecně použitelný nůž ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Petty 120mm – je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.
Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10, která obsahuje 0,95 - 1,10% uhlíku a dobře vyvážené složení molybudenu, vanadu a dalších legur. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je HRC 59 - 60. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu PLYWOOD má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost. Tato série nožů je asymetricky broušená, to znamená, že byť je nůž konstruován jako oboustranně broušený (vhodný pro praváky i leváky – tzv. 50/50), je opatřen brusem v poměru úkosu 90/10 pro praváky. Toto broušení je typické pro japonské uživatele a zaručuje daleko větší ostrost nože a lepší průnik do krájené suroviny. Existují i obdobné asymetrické brusy, například 70/30 nebo 80/20.

Čepel ocel AUS-10
Délka čepele 120 mm
Hmotnost 85 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 59 - 60
Střenka PLYWOOD
Délka nože 235 mm