KANETSUNE nůž Petty 135 mm YH-3000 Series
  • Doprava zdarma
Malé víceúčelové nože

KANETSUNE nůž Petty 135 mm YH-3000 Series

Kód: KNTN-KC-924

Univerzální nůž Petty 135 mm Kanetsune YH-3000 Series. Drobný nůž je základem profesionálních západních kuchyní a je to malý univerzální nůž, který se používá k loupání, tvarování a krájení ovoce a zeleniny, k sekání bylinek a k přípravě příloh. Díky kompaktním rozměrům a relativně úzké čepeli je nůž velmi hbitý a ovladatelný a je ideální pro provádění přesných řezů. Nůž Petty je větší než Paring, ale menší než podobně tvarovaný Gyuto. Pro některé začátečníky jsou tyto nože vhodnější, méně zastrašující než větší nože Gyuto.   Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě ''Tsuchime'' se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 599 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Univerzální nůž Petty 135 mm Kanetsune YH-3000 Series. Drobný nůž je základem profesionálních západních kuchyní a je to malý univerzální nůž, který se používá k loupání, tvarování a krájení ovoce a zeleniny, k sekání bylinek a k přípravě příloh. Díky kompaktním rozměrům a relativně úzké čepeli je nůž velmi hbitý a ovladatelný a je ideální pro provádění přesných řezů. Nůž Petty je větší než Paring, ale menší než podobně tvarovaný Gyuto. Pro některé začátečníky jsou tyto nože vhodnější, méně zastrašující než větší nože Gyuto.
  Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě ''Tsuchime'' se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Blue steel
Délka čepele 135 mm
Hmotnost 75 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 61-62
Střenka plywood
Délka nože 240 mm