KANETSUNE nůž Santoku 165mm Blue Steel "Zen-Bokashi"-series
  • Doprava zdarma
Santoku nože

KANETSUNE nůž Santoku 165mm Blue Steel "Zen-Bokashi"-series

Kód: KNTN-KC-462

Extrémně ostrý nůž Santoku 165mm Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series. Vyroben z oceli Blue steel #2 core / 11 layers damascus. Kuchyňský nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterým vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. . ŘADA „ZEN-BOKASHI“ DAMASCUS BLADE Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli Blue Stee l#2 (Aogami#2). Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 61-62HRC. Nádherná damašková čepel „Zen-Bokashi“ má z každé strany 11 vrstev damaškové oceli, spolu s jádrem tedy celkem 23.Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

celý popis

E-shop: 3 dny
5 999 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Extrémně ostrý nůž Santoku 165mm Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series. Vyroben z oceli Blue steel #2 core / 11 layers damascus. Kuchyňský nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterým vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. . ŘADA „ZEN-BOKASHI“ DAMASCUS BLADE
Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli Blue Stee l#2 (Aogami#2). Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 61-62HRC. Nádherná damašková čepel „Zen-Bokashi“ má z každé strany 11 vrstev damaškové oceli, spolu s jádrem tedy celkem 23.
Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

Čepel ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus
Délka čepele 165 mm
Délka nože 305 mm
Střenka Red sandal wood
Tvrdost 61-62HRC
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Hmotnost 115 g