KANETSUNE nůž Santoku 180 mm KC-100 Series
  • Doprava zdarma
Santoku nože

KANETSUNE nůž Santoku 180 mm KC-100 Series

Kód: KNTN-KC-103

Překrásný všeobecně použitelný nůž ze série Kanetsune KC-100 Series. Nůž Petty 150mm – je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.   Serie nožů Kanetsune KC-100 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití damaškové oceli VG-10 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro jádro z japonské oceli VG-10 je kryto z každé strany 16 vrstvami dvou nerezových ocelí různých tvrdostí. Závěrečným leptáním povrchu nože vzniká viditelná struktura jednotlivých vrstev, která symbolizuje rozbouřené moře. Klasická západní rukojeť z PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
4 799 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Překrásný všeobecně použitelný nůž ze série Kanetsune KC-100 Series. Nůž Petty 150mm – je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.
  Serie nožů Kanetsune KC-100 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití damaškové oceli VG-10 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro jádro z japonské oceli VG-10 je kryto z každé strany 16 vrstvami dvou nerezových ocelí různých tvrdostí. Závěrečným leptáním povrchu nože vzniká viditelná struktura jednotlivých vrstev, která symbolizuje rozbouřené moře. Klasická západní rukojeť z PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel VG-10
Délka čepele 150 mm
Hmotnost 89 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 60-62
Střenka plywood
Délka nože 265 mm