KANETSUNE nůž Sushikiri 240mm Honsho Kanemasa G-Series
  • Doprava zdarma
Nože plátkovací

KANETSUNE nůž Sushikiri 240mm Honsho Kanemasa G-Series

Kód: KNTN-G-60

Extrémně ostrý japonský nůž Sushikiri 240 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Sushikiri znamená v japonštině kráječ sushi. Dlouhá symetricky zakřivená čepel je navržena tak, aby nakrájela sushi rolky a battera sushi na jeden valivý plátek, aniž by je rozdrtila. Tyto nože se s oblibou používají v oblasti Kansai (Ósaka).Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
12 899 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Extrémně ostrý japonský nůž Sushikiri 240 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Sushikiri znamená v japonštině kráječ sushi. Dlouhá symetricky zakřivená čepel je navržena tak, aby nakrájela sushi rolky a battera sushi na jeden valivý plátek, aniž by je rozdrtila. Tyto nože se s oblibou používají v oblasti Kansai (Ósaka).
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Hitachi White Steel
Délka čepele 240 mm
Hmotnost 441 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 60-61
Střenka dřevo magnolie
Délka nože 383 mm