KANETSUNE nůž Unagi-Saki 180mm Honsho Kanemasa G-Series
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUNE nůž Unagi-Saki 180mm Honsho Kanemasa G-Series

Kód: KNTN-G-53

Extrémně ostrý japonský nůž Unagi-Saki 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Unagi znamená v japonštině úhoř. Špička nože je velmi ostrá, takže je ideální pro filetování ryb, zejména úhořů. K tomu slouží ostrý hrot nože, který se zasune do úhoře poblíž hlavy a poté se vede řez po celé délce úhoře tak, aby se dala snadno vyjmout páteř. Poté vám speciální tvar nože pomůže vytvořit požadované porce nebo filety. Pro tento typ nože je na první pohled typická krátká rukojeť, která se ideálně vejde do vaší dlaně. Kromě standardní verze, jak je znázorněno na obrázku, existuje mnoho dalších místních stylů, které se významně liší pro různá japonská města, jako je Nagoja, Osaka a Kjóto.Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
6 699 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Extrémně ostrý japonský nůž Unagi-Saki 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Unagi znamená v japonštině úhoř. Špička nože je velmi ostrá, takže je ideální pro filetování ryb, zejména úhořů. K tomu slouží ostrý hrot nože, který se zasune do úhoře poblíž hlavy a poté se vede řez po celé délce úhoře tak, aby se dala snadno vyjmout páteř. Poté vám speciální tvar nože pomůže vytvořit požadované porce nebo filety. Pro tento typ nože je na první pohled typická krátká rukojeť, která se ideálně vejde do vaší dlaně.
Kromě standardní verze, jak je znázorněno na obrázku, existuje mnoho dalších místních stylů, které se významně liší pro různá japonská města, jako je Nagoja, Osaka a Kjóto.
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Hitachi White Steel
Délka čepele 180 mm
Hmotnost 220 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 60-61
Střenka dřevo magnolie
Délka nože 300 mm