KANETSUNE nůž Yanagiba / Sashimi 240 mm - KC-400 Series
  • Doprava zdarma
Nože vykošťovací

KANETSUNE nůž Yanagiba / Sashimi 240 mm - KC-400 Series

Kód: KNTN-KC-402

Extrémně ostrý nůž Yanagiba 240 mm Kanetsune White Steel KC-400 Series. Vyroben z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. . ŘADA KC-400 11 layers DAMASCUS BLADEJádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli White Stee l#2. Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 60-61HRC. Nádherná damašková čepel je složená z 11 vrstev a mimořádně ostrého řezného jádra. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

celý popis

E-shop: 3 dny
5 949 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Extrémně ostrý nůž Yanagiba 240 mm Kanetsune White Steel KC-400 Series. Vyroben z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. . ŘADA KC-400 11 layers DAMASCUS BLADE
Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli White Stee l#2. Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 60-61HRC. Nádherná damašková čepel je složená z 11 vrstev a mimořádně ostrého řezného jádra. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

Čepel ocel White steel
Délka čepele 240 mm
Hmotnost 142 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 60-61
Střenka Red sandal wood
Délka nože 375 mm