KANETSUNE sekera Mizuno Masakari 600g Warikomi - Jigata - White oak (BOTAN) 360 mm
  • Doprava zdarma
Sekery

KANETSUNE sekera Mizuno Masakari 600g Warikomi - Jigata - White oak (BOTAN) 360 mm

Kód: KNTN-010-141

Dobrá sekera je pro outdoorové nadšence v mnoha situacích nezbytná. Bez ohledu na to, zda jde o založení kempu, stavbu přístřeší nebo sběr palivového dříví. Bez dobrého nástroje, můžete čelit neřešitelnému úkolu. Sekery byly používány po tisíce let k těžké práci a časem se vyvinuly do opravdových univerzálních nástrojů. Tato sekera je ideální pro každodenní použití. Sekery Mizuno jsou vyrobeny pro přesné řezací a sekací úkoly a ne pro tupé údery do velkých polen. Používejte tyto sekery s láskou a ony se Vám odvděčí nevídanou rychlostí a efektivitou. Laminovaná ocelová hlava sekery se skládá ze 3 vrstev oceli (Warikomi). Střed (jádro) hlavy je vyroben z japonské oceli SHIROGAMI 2 s obsahem 0,45% uhlíku. Ocel kolem něj je mnohem měkčí. Výsledkem je velmi tvrdé jádro obalené měkčí ocelí pro lepší absorbci úderu. Hlava sekery je zdobena japonskými znaky. Design odkazuje na Kumadori z Kabuki, velmi tradiční druh japonského tance. Písmeno pod značkou je starodávná japonská značka nazývaná "Mizuno". Rukojeť je rovná a vyrobena z japonského bílého dubu,. Upozorňujeme: tato dřevěná rukojeť byla finálně ošetřena opálením, což zajišťuje impregnaci a odolnost vůči znečištění. Sekery od Mizuno Seisakujo jsou vyráběny ručně ve městě Sanjo v Japonsku na základě japonské legendy o Mizuno-Sanovi. Mají jedinečné a tradiční vzory, které pochází z různých regionů Japonska. Dnes jsou sekery vyráběny mistrem kovářem Isao Mizunem a jeho syny. Při kování japonských seker dodržují tradiční vyzkoušené techniky z dob minulých. Na první pohled je patrné, že jsou vyrobeny s obrovskou precizností a mají dokonalý tvar a povrch. Hlavy seker jsou vytvořeny pro mnoho účelů a jsou ideální pro různé druhy dřeva.

celý popis

E-shop: 3 dny
4 999 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Dobrá sekera je pro outdoorové nadšence v mnoha situacích nezbytná. Bez ohledu na to, zda jde o založení kempu, stavbu přístřeší nebo sběr palivového dříví. Bez dobrého nástroje, můžete čelit neřešitelnému úkolu. Sekery byly používány po tisíce let k těžké práci a časem se vyvinuly do opravdových univerzálních nástrojů.

Tato sekera je ideální pro každodenní použití. Sekery Mizuno jsou vyrobeny pro přesné řezací a sekací úkoly a ne pro tupé údery do velkých polen. Používejte tyto sekery s láskou a ony se Vám odvděčí nevídanou rychlostí a efektivitou. Laminovaná ocelová hlava sekery se skládá ze 3 vrstev oceli (Warikomi). Střed (jádro) hlavy je vyroben z japonské oceli SHIROGAMI 2 s obsahem 0,45% uhlíku. Ocel kolem něj je mnohem měkčí. Výsledkem je velmi tvrdé jádro obalené měkčí ocelí pro lepší absorbci úderu. Hlava sekery je zdobena japonskými znaky. Design odkazuje na Kumadori z Kabuki, velmi tradiční druh japonského tance. Písmeno pod značkou je starodávná japonská značka nazývaná "Mizuno". Rukojeť je rovná a vyrobena z japonského bílého dubu,. Upozorňujeme: tato dřevěná rukojeť byla finálně ošetřena opálením, což zajišťuje impregnaci a odolnost vůči znečištění. Sekery od Mizuno Seisakujo jsou vyráběny ručně ve městě Sanjo v Japonsku na základě japonské legendy o Mizuno-Sanovi. Mají jedinečné a tradiční vzory, které pochází z různých regionů Japonska. Dnes jsou sekery vyráběny mistrem kovářem Isao Mizunem a jeho syny. Při kování japonských seker dodržují tradiční vyzkoušené techniky z dob minulých. Na první pohled je patrné, že jsou vyrobeny s obrovskou precizností a mají dokonalý tvar a povrch. Hlavy seker jsou vytvořeny pro mnoho účelů a jsou ideální pro různé druhy dřeva.

Čepel uhlíková ocel s jádrem
Délka čepele 105 mm
Hmotnost 845 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Střenka bílý dub - opálený povrch
Délka nože 360 mm
Pouzdro kůže