Kořenící směs Rub Piri-Piri Chilli 80g
Grilovací koření

Kořenící směs Rub Piri-Piri Chilli 80g

Kód: SF-275029

Pikantní kořenící sůl s chilli a mořskou solí - vyniká ostrou a říznu chutí, na jejímž konci rozeznáte tóny mleté papriky a černého pepře. Ohnivá kombinace chilli vloček a mletého chilli z papriček Piri-Piri, smíchaná s mořskou solí. Tato rabovací směs vytváří speciální kořenitou chuť marinádám na maso, nebo pokrmům z drůbeže. Dodává však netradiční chuť i zeleninovým jídlům a bramborám.  Pikantní kořenící sůl s chilli a mořskou solí – vyniká ostrou a říznou chutí chill, na jejímž konci rozpoznáte mletou papriku a černý pepř. Ohnivá kombinace drcených chilli vloček a chilli prášku papričky Piri-Piri smíchaných s mořskou solí. Tato rabovací směs dává speciální kořenitou chuť marinádám na maso, nebo pokrmům z drůbeže, dodá však i netradiční kořenitou chuť zelenině, nebo pokrmům z brambor. Paprička Piri piri (50 000 – 175 000 jednotek SHU) je nazývána rovněž Africké ptačí oko. Jedná se o malého člena rodu Capsicum. Roste v Angole, Ugandě, Malawi, Jihoafrická republika, Ghana, Nigérie, Zambie, Zimbabwe, Mosambiku, v tropických lesích jižního Súdánu a na vysočině Etiopie. Složení: Mořská sůl (44%), česnekový granulát, mletá paprika, cukr, drcené chilli vločky (8%), chili prášek (7%), černý pepř, žlutá hořčičná semínka, prášek citronové šťávy (maltodextrin, citronová šťáva), protispékavé látky: oxid křemičitý, PiriPiri chili peppers (1%) , Petržel, regulátor kyselosti: kyselina citronová. .Země původu: Jižní Afrika

celý popis

E-shop: momentálně nedostupné
129 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Pikantní kořenící sůl s chilli a mořskou solí - vyniká ostrou a říznu chutí, na jejímž konci rozeznáte tóny mleté papriky a černého pepře. Ohnivá kombinace chilli vloček a mletého chilli z papriček Piri-Piri, smíchaná s mořskou solí. Tato rabovací směs vytváří speciální kořenitou chuť marinádám na maso, nebo pokrmům z drůbeže. Dodává však netradiční chuť i zeleninovým jídlům a bramborám.  Pikantní kořenící sůl s chilli a mořskou solí – vyniká ostrou a říznou chutí chill, na jejímž konci rozpoznáte mletou papriku a černý pepř. Ohnivá kombinace drcených chilli vloček a chilli prášku papričky Piri-Piri smíchaných s mořskou solí. Tato rabovací směs dává speciální kořenitou chuť marinádám na maso, nebo pokrmům z drůbeže, dodá však i netradiční kořenitou chuť zelenině, nebo pokrmům z brambor. Paprička Piri piri (50 000 – 175 000 jednotek SHU) je nazývána rovněž Africké ptačí oko. Jedná se o malého člena rodu Capsicum. Roste v Angole, Ugandě, Malawi, Jihoafrická republika, Ghana, Nigérie, Zambie, Zimbabwe, Mosambiku, v tropických lesích jižního Súdánu a na vysočině Etiopie.
Složení: Mořská sůl (44%), česnekový granulát, mletá paprika, cukr, drcené chilli vločky (8%), chili prášek (7%), černý pepř, žlutá hořčičná semínka, prášek citronové šťávy (maltodextrin, citronová šťáva), protispékavé látky: oxid křemičitý, PiriPiri chili peppers (1%) , Petržel, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
.
Země původu: Jižní Afrika

Záruka 2
Země původu Jihoafrická republika
Značka Cape Herb & Spice
Hmotnost v g (objem v ml) 80 g
Jednotková cena za 100 g 161,2 Kč