KOŽENÉ POUZDRO NA DESET NOŽŮ S KAPSOU NA NÁČINÍ MKL-717
  • Doprava zdarma
Pouzdra na nože

KOŽENÉ POUZDRO NA DESET NOŽŮ S KAPSOU NA NÁČINÍ MKL-717

Kód: MKL-717

Kožené pouzdro na nože je neocenitelný pomocník při transportu vašich nožů. V tomto pouzdře budou nože a další kuchyňské náčiní chráněny proti oděru a poškození, nebo proti případnému zranění během transportu. Pouzdro je opatřeno uchem pro nošení v ruce a koženým popruhem s nastavením délky pro přenos přes rameno. Pouzdro má deset vsunů na nože. Maximální délka čepelí je zde 240 mm, což odpovídá celkové délce nože 330 mm. Větší část je opatřena koženým přehozem, který zabraňuje otěr jednotlivých nožů při sbalení pouzdra. Uvnitř je také kapsa na zip, do které se vejde náčiní jako pinzety. Zapínání pouzdra je zajištěno dvěma pásky. Celková délka: 400 mm Šířka otevřeného pouzdra: 655 mm Šířka zavřeného pouzdra: 110 mm

celý popis

E-shop: 3 dny
2 799 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kožené pouzdro na nože je neocenitelný pomocník při transportu vašich nožů. V tomto pouzdře budou nože a další kuchyňské náčiní chráněny proti oděru a poškození, nebo proti případnému zranění během transportu. Pouzdro je opatřeno uchem pro nošení v ruce a koženým popruhem s nastavením délky pro přenos přes rameno.
Pouzdro má deset vsunů na nože. Maximální délka čepelí je zde 240 mm, což odpovídá celkové délce nože 330 mm. Větší část je opatřena koženým přehozem, který zabraňuje otěr jednotlivých nožů při sbalení pouzdra. Uvnitř je také kapsa na zip, do které se vejde náčiní jako pinzety. Zapínání pouzdra je zajištěno dvěma pásky.
Celková délka: 400 mm Šířka otevřeného pouzdra: 655 mm Šířka zavřeného pouzdra: 110 mm

Záruka 2
Značka zVostra