LIVN krbová kamna Troms
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Ocelová kamna Livn

LIVN krbová kamna Troms

Kód: LIVN5955320

Vždy budete v teple s tančícími plameny krbových kamen Livn Troms. Kamna se perfektně hodí pro intimní posezení doma i na verandě. Díky praktickému úložnému prostoru budete mít vždy po ruce dostatek polen. Vzhledem k vysoké účinnosti je Troms vhodný pro místnosti do 83 m3. Kompaktní kamna na dřevo Troms potřebují ke krásné hře plamenů jen pár polen. Ostatní polena lze uložit pod kamna. Máte tak po ruce stále dostatek dřeva na to, aby oheň hořel celý večer. Kamna na dřevo Troms mají výkon 5 kW a účinnost minimálně 80 %! Umístěte kamna do zahradního domku nebo do obývacího pokoje a užívejte si nádherné teplo. Díky velkému skleněnému oknu ve dveřích si můžete za chladného zimního večera užít atmosférickou hru plamenů. Design kamen Livn na dřevo je navržen tak, aby se maximálně zabránilo tvorbě sazí na skle. To zůstává překvapivě průhledné i po mnoha zapálení v kamnech Kamna jsou z velké části vyrobena z oceli odolné proti opotřebení a opatřena černou žáruvzdornou barvou, spalovací komora je osazena žáruvzdornými keramickými panely, palivový rošt je litinový. Během používání mějte na paměti, že vnější strana kamen je velmi horká. Nerezovoé kliky dveří se lze bezpečně dotýkat s žáruvzdornou rukavicí. Troms má navíc kvalitní rozvod vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu lze tedy regulovat odděleně a vy si tak určujete intenzitu plamenů a máte tak nad plameny plnou kontrolu. S kamny Livn se rozhodnete pro vysokou kvalitu a bezpečnost. Všechna naše kamna na dřevo jsou důkladně testována na požární bezpečnost a snadné použití a samozřejmě mají označení CE. To znamená, že naše kamna splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Navíc splňují značku kvality EcoDesign 2022. To znamená, že kamna jsou velmi účinná a vypouštějí jen málo pevných částic. Kamna Troms mají čisté spalování a vysokou účinnost, konstrukce zamezuje odlétávání jisker a vytváření kouře. Kamna lze umístit pod střechu v interiéru i exteriéru. Při instalaci dbejte na to, aby byla vždy 65 cm od hořlavých stěn. Kamna Troms mají moderní design s úložným prostorem na polena a nabízejí velmi vysokou účinnost díky kvalitnímu systému rozvodu vzduchu. Je zabráněno hromadění prachu a nečistot na velkém čelním průhledovém okně, takže můžete nerušeně sledovat hru plamenů.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
19 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Vždy budete v teple s tančícími plameny krbových kamen Livn Troms. Kamna se perfektně hodí pro intimní posezení doma i na verandě. Díky praktickému úložnému prostoru budete mít vždy po ruce dostatek polen. Vzhledem k vysoké účinnosti je Troms vhodný pro místnosti do 83 m3. Kompaktní kamna na dřevo Troms potřebují ke krásné hře plamenů jen pár polen. Ostatní polena lze uložit pod kamna. Máte tak po ruce stále dostatek dřeva na to, aby oheň hořel celý večer. Kamna na dřevo Troms mají výkon 5 kW a účinnost minimálně 80 %! Umístěte kamna do zahradního domku nebo do obývacího pokoje a užívejte si nádherné teplo. Díky velkému skleněnému oknu ve dveřích si můžete za chladného zimního večera užít atmosférickou hru plamenů. Design kamen Livn na dřevo je navržen tak, aby se maximálně zabránilo tvorbě sazí na skle. To zůstává překvapivě průhledné i po mnoha zapálení v kamnech Kamna jsou z velké části vyrobena z oceli odolné proti opotřebení a opatřena černou žáruvzdornou barvou, spalovací komora je osazena žáruvzdornými keramickými panely, palivový rošt je litinový. Během používání mějte na paměti, že vnější strana kamen je velmi horká. Nerezovoé kliky dveří se lze bezpečně dotýkat s žáruvzdornou rukavicí. Troms má navíc kvalitní rozvod vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu lze tedy regulovat odděleně a vy si tak určujete intenzitu plamenů a máte tak nad plameny plnou kontrolu.
 S kamny Livn se rozhodnete pro vysokou kvalitu a bezpečnost. Všechna naše kamna na dřevo jsou důkladně testována na požární bezpečnost a snadné použití a samozřejmě mají označení CE. To znamená, že naše kamna splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Navíc splňují značku kvality EcoDesign 2022. To znamená, že kamna jsou velmi účinná a vypouštějí jen málo pevných částic. Kamna Troms mají čisté spalování a vysokou účinnost, konstrukce zamezuje odlétávání jisker a vytváření kouře. Kamna lze umístit pod střechu v interiéru i exteriéru. Při instalaci dbejte na to, aby byla vždy 65 cm od hořlavých stěn. Kamna Troms mají moderní design s úložným prostorem na polena a nabízejí velmi vysokou účinnost díky kvalitnímu systému rozvodu vzduchu. Je zabráněno hromadění prachu a nečistot na velkém čelním průhledovém okně, takže můžete nerušeně sledovat hru plamenů.

Livn

Livn je moderní progresivní Holandská firma zaměřující se na topení, klimatozaci a stínící technikou. Livn své výrobky specifikuje jako jednoduché, bez příkras a snadno se používají. Ne nadarmo je naším heslem Made Easy. Usnadníme vám práci tím, že vám pomůžeme s jasnými pokyny, návody nebo montážními videi.  

Barva černá
Hmotnost 44 kg
Materiál ocel, sklo
Max výkon 5 kW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Provedení ocelová jednoplášťová
Regulovatelný výkon 2 - 5 kW
Rozměry (š x h x v) 38 x 39 x 76 cm
Záruka 2
Značka Livn
Účinnost 80%
Certifikace CE, Ecodesign 2022
Energetická třída A
Vytápěný prostor až 83 m3
Topeniště keramické žáruvzdorné cihly, litinový rošt
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Jmenovitý výkon 3,5 kW
Dvojité spalování ano
Airwash systém ano