NAPOLEON Legend 485 RSIBPSS
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Plynové grily Napoleon

NAPOLEON Legend 485 RSIBPSS

Kód: napLD485RSIBPSS

Plynový gril NAPOLEON Legend 485 se čtyřmi nerezovými hořáky s kryty, zadním hořákem pro rotisserii a infračervenou keramickou plotýnkou Sizzle Zone v postranní poličce. Gril je proveden v nerezu, kvalitní ocel dodává výrobku luxusní vzhled. Je vybaven elektronickým zapalováním Jetfire, porcelánem smaltovaným litinovým roštem Wave. Gril je vybaven robustními kolečky pro snadné přemisťování. Velké sklopné boční odkládací plochy jsou opatřeny háčky na grilovací náčiní a vestavěným otevírákem lahví. Perfektní rošt je srdcem celého grilu, na jeho vlastnostech záleží, jak se v něm daří akumulovat teplo a tím pádem je na něm plně závislý i celkový výsledek grilování. My pokrýváme litinové rošty porcelánovou vrstvou, která je chrání, především před korozí. Zároveň tvar vlnek rovnoměrně přenáší teplo a zaručuje skvělé opékání. Grilovací vana z hliníkové slitiny odolává korozi a má desetiletou záruku.Infračervený boční hořák Sizzle Zone dokáže vyvinout teplotu až 800 °C. Díky tomu na něm perfektně zatáhnete steak a všechna šťáva zůstane uvnitř anebo ho můžete využít jako klasickou boční plotýnku třeba na přípravu omáčky.

celý popis

E-shop: 3 dny
34 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Plynový gril NAPOLEON Legend 485 se čtyřmi nerezovými hořáky s kryty, zadním hořákem pro rotisserii a infračervenou keramickou plotýnkou Sizzle Zone v postranní poličce. Gril je proveden v nerezu, kvalitní ocel dodává výrobku luxusní vzhled. Je vybaven elektronickým zapalováním Jetfire, porcelánem smaltovaným litinovým roštem Wave. Gril je vybaven robustními kolečky pro snadné přemisťování. Velké sklopné boční odkládací plochy jsou opatřeny háčky na grilovací náčiní a vestavěným otevírákem lahví.
Perfektní rošt je srdcem celého grilu, na jeho vlastnostech záleží, jak se v něm daří akumulovat teplo a tím pádem je na něm plně závislý i celkový výsledek grilování. My pokrýváme litinové rošty porcelánovou vrstvou, která je chrání, především před korozí. Zároveň tvar vlnek rovnoměrně přenáší teplo a zaručuje skvělé opékání.
Grilovací vana z hliníkové slitiny odolává korozi a má desetiletou záruku.
Infračervený boční hořák Sizzle Zone dokáže vyvinout teplotu až 800 °C. Díky tomu na něm perfektně zatáhnete steak a všechna šťáva zůstane uvnitř anebo ho můžete využít jako klasickou boční plotýnku třeba na přípravu omáčky.

Grilovací plocha 68 x 46 cm
Grilovací rošt Wave - smaltovaný litinový vlnitý
Ovládání pravý stolek sklopný
Palivo PB lahev 10kg (vejde se do těla grilu)
Počet hořáků 4 trubkové nerezové + 1x zadní hořák + vařič
Hořák v boční poličce infra vařič
Rozšířená záruka 10 let na hliníkové a nerezové části
Výkon 22,2 kW
Zapalování elektronické JET-FIRE
Záruka 2
Značka Napoleon
Součástí grilu připojovací sada na PB lahev