PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Alderlea T4 LE
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Litinová kamna Pacific Energy

PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Alderlea T4 LE

Kód: ALT4.CBODYL

Kanadská krbová kamna Pacific Energy ALDERLEA T4 o výkonu 3 - 11 kW, dvojitým pláštěm, dvojitým spalováním, stylovým rustikálním vzhledem jsou s dlouhou dobou hoření vhodná k vytápění prostor o výměře až 100 m2. Elegantní a kvalitní kanadská litinová krbová kamna. Kamna Alderlea T4 vlastní dnes již legendární ocelovou spalovací komoru "Super Series" od společnosti Pacific Energy. Díky 35-letému vývoji kamna nabízí nejen vysokou účinnost a kvalitní zpracování, ale i stylový vzhled navozující atmosféru klidu a pohody. Velká prosklená dvířka s vynikajícím oplachem jsou dominantou kamen a nabízí uklidňující pohled na oheň. Alderlea T4 LE v sobě zahrnuje všechny vlastnosti skutečných kamen na dřevo: obrovské skleněné okno pro čistý pohled na plamen, topnou desku, efektivní tepelný výkon a bezkonkurenční snadné použití. Je to výkonný, spolehlivý zdroj tepla s kouzlem starého světa a bezkonkurenční odolností. V základní ceně je v litinové dvojplášťové úpravě tělo krbových kamen s levými dveřmi na nožičkách s popelníkovým systémem. Materiál kanadských kamen ALDERLEA T4: spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka) topeniště je obložené šamotovými cihličkami litinový druhý plášť s práškovým nástřikem, nebo barevným smaltem za příplatek litinová dvířka VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč Mřížka skla dveří pro verze Classic - 4 180 Kč Kamna Alderlea T4 je možné za příplatek zakoupit i v těchto barvách: [image:5] Kamna Alderlea T4 LE - hnědá Majolica [image:6] Kamna Alderlea T4 LE - bílá Antique White

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
95 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kanadská krbová kamna Pacific Energy ALDERLEA T4 o výkonu 3 - 11 kW, dvojitým pláštěm, dvojitým spalováním, stylovým rustikálním vzhledem jsou s dlouhou dobou hoření vhodná k vytápění prostor o výměře až 100 m2. Elegantní a kvalitní kanadská litinová krbová kamna.

Kamna Alderlea T4 vlastní dnes již legendární ocelovou spalovací komoru "Super Series" od společnosti Pacific Energy. Díky 35-letému vývoji kamna nabízí nejen vysokou účinnost a kvalitní zpracování, ale i stylový vzhled navozující atmosféru klidu a pohody. Velká prosklená dvířka s vynikajícím oplachem jsou dominantou kamen a nabízí uklidňující pohled na oheň.

Alderlea T4 LE v sobě zahrnuje všechny vlastnosti skutečných kamen na dřevo: obrovské skleněné okno pro čistý pohled na plamen, topnou desku, efektivní tepelný výkon a bezkonkurenční snadné použití. Je to výkonný, spolehlivý zdroj tepla s kouzlem starého světa a bezkonkurenční odolností. V základní ceně je v litinové dvojplášťové úpravě tělo krbových kamen s levými dveřmi na nožičkách s popelníkovým systémem.

Materiál kanadských kamen ALDERLEA T4:

  • spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka)
  • topeniště je obložené šamotovými cihličkami
  • litinový druhý plášť s práškovým nástřikem, nebo barevným smaltem za příplatek
  • litinová dvířka
VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč
  • Mřížka skla dveří pro verze Classic - 4 180 Kč
Kamna Alderlea T4 je možné za příplatek zakoupit i v těchto barvách: Image 5 Kamna Alderlea T4 LE - hnědá Majolica Image 6 Kamna Alderlea T4 LE - bílá Antique White

Pacific Energy

Krbová kamna od kanadského giganta Pacific Energy sniží Vaše náklady na vytápění a to prostřednictvím efektivního spalování dřeva. S nejefektivnějšími krbovými kamny na trhu neuděláte chybu.

S třemi výkonovými variantami krbových kamen poskytuje kanadský Pacific Energy řešení ze kterého si jistě každý vybere. Kromě 3 výkonových variant nabízí různé možnodsti podstavců, nožiček, širokou škálou dvířek a při smaltové povrchové úpravě lze vybírat z odstínů 8 barev.

Takto široká nabídka barevných povrchů v kombinaci s CB spalováním dřeva (Clean Burn – čisté hoření) nemá firma Pacific Energy na evropském trhu konkurenci. Všechna krbová kamna a vložky Pacific Energy na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Barva černá
Doba hoření 6 hodin
Hmotnost 163 kg
Max výkon 11 kW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Provedení litina
Regulovatelný výkon 3 - 11 kW
Rozměry (š x h x v) 66 x 53 x 71,5 cm
Záruka 3 roky, omezená doživotní 10 let
Značka Pacific Energy
Účinnost 80 %
Energetická třída A
Vytápěný prostor 60-100 m2
Maximální délka polen 45 cm
Emise 2,9 g/hod.
Certifikát EPA ANO
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník NE
Jmenovitý výkon 6 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO