PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Alderlea T5 LE - antická bílá
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Litinová kamna Pacific Energy

PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Alderlea T5 LE - antická bílá

Kód: ALT5.CPAWA

Kanadská krbová kamna Pacific Energy ALDERLEA T5 o regulovatelném výkonu 4 -16kW, dvojitým pláštěm, dvojitým spalováním, stylovým rustikálním vzhledem a dlouhou dobou hoření jsou vhodná k vytápění velkých prostor o výměře až 200 m2. Elegantní a kvalitní kanadská litinová krbová kamna ALDERLEA T5 jsou navíc opatřena velice praktickými posuvnými plochami pro vaření, které nikterak neruší celkový vzhled kamen. Kamna Alderlea T5 vlastní dnes již legendární ocelovou spalovací komoru "Super Series" od společnosti Pacific Energy. Díky 35-letému vývoji kamna nabízí nejen vysokou účinnost a kvalitní zpracování, ale i stylový historický vzhled navozující atmosféru klidu a pohody. Velká prosklená dvířka s vynikajícím oplachem jsou dominantou kamen a nabízí uklidňující pohled na oheň. Materiál kanadských kamen ALDERLEA T5: spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka) topeniště je obložené šamotovými cihličkami litinový druhý plášť s práškovým nástřikem, nebo barevným smaltem za příplatek litinová dvířka VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč Mřížka skla dveří pro verze Classic - 4 180 Kč Kamna Alderlea T5 je možné zakoupit i v těchto barvách: [image:6] Kamna Alderlea T5 LE - hnědá Majolica [image:7] Kamna Alderlea T5 LE - natur litina

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
124 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kanadská krbová kamna Pacific Energy ALDERLEA T5 o regulovatelném výkonu 4 -16kW, dvojitým pláštěm, dvojitým spalováním, stylovým rustikálním vzhledem a dlouhou dobou hoření jsou vhodná k vytápění velkých prostor o výměře až 200 m2. Elegantní a kvalitní kanadská litinová krbová kamna ALDERLEA T5 jsou navíc opatřena velice praktickými posuvnými plochami pro vaření, které nikterak neruší celkový vzhled kamen.

Kamna Alderlea T5 vlastní dnes již legendární ocelovou spalovací komoru "Super Series" od společnosti Pacific Energy. Díky 35-letému vývoji kamna nabízí nejen vysokou účinnost a kvalitní zpracování, ale i stylový historický vzhled navozující atmosféru klidu a pohody. Velká prosklená dvířka s vynikajícím oplachem jsou dominantou kamen a nabízí uklidňující pohled na oheň.

Materiál kanadských kamen ALDERLEA T5:

  • spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka)
  • topeniště je obložené šamotovými cihličkami
  • litinový druhý plášť s práškovým nástřikem, nebo barevným smaltem za příplatek
  • litinová dvířka
VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč
  • Mřížka skla dveří pro verze Classic - 4 180 Kč
Kamna Alderlea T5 je možné zakoupit i v těchto barvách: Image 6 Kamna Alderlea T5 LE - hnědá Majolica Image 7 Kamna Alderlea T5 LE - natur litina

Pacific Energy

Krbová kamna od kanadského giganta Pacific Energy sniží Vaše náklady na vytápění a to prostřednictvím efektivního spalování dřeva. S nejefektivnějšími krbovými kamny na trhu neuděláte chybu.

S třemi výkonovými variantami krbových kamen poskytuje kanadský Pacific Energy řešení ze kterého si jistě každý vybere. Kromě 3 výkonových variant nabízí různé možnodsti podstavců, nožiček, širokou škálou dvířek a při smaltové povrchové úpravě lze vybírat z odstínů 8 barev.

Takto široká nabídka barevných povrchů v kombinaci s CB spalováním dřeva (Clean Burn – čisté hoření) nemá firma Pacific Energy na evropském trhu konkurenci. Všechna krbová kamna a vložky Pacific Energy na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Barva antická bílá
Doba hoření 9 hodin
Hmotnost 150 kg
Max výkon 16 KW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Provedení litina
Regulovatelný výkon 4 - 16 kW
Rozměry (š x h x v) 63,5 x 73 x 76 cm
Záruka 3 roky, omezená doživotní 10 let
Značka Pacific Energy
Účinnost 81 %
Energetická třída A
Vytápěný prostor 100 -150 m2
Maximální délka polen 45 cm
Emise 3,4 g/hod.
Certifikát EPA ANO
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník NE
Jmenovitý výkon 8,5 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO