PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Alderlea T6 LE
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Litinová kamna Pacific Energy

PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Alderlea T6 LE

Kód: ALT6.BODYL

Kanadská krbová kamna Pacific Energy ALDERLEA T6 s výkonem až 22 kW (lehká regulace v rozmezí 6 - 22 kW) s dvojitým pláštěm, dvojitým spalováním, stylovým rustikálním vzhledem a dlouhou dobou hoření jsou vhodná k vytápění velkých prostor o výměře až 200m2. Elegantní a kvalitní kanadská litinová krbová kamna ALDERLEA T6 jsou navíc opatřena velice praktickými posuvnými plochami pro vaření, které nikterak neruší celkový vzhled kamen. Kamna Alderlea T6 vlastní dnes již legendární ocelovou spalovací komoru "Super Series" od společnosti Pacific Energy. Díky 30-letému vývoji kamna nabízí nejen vysokou účinnost a kvalitní zpracování, ale i stylový vzhled navozující atmosféru klidu a pohody. Velká prosklená dvířka s vynikajícím oplachem jsou dominantou místnosti a nabízejí uklidňující pohled na oheň. Materiál kanadských kamen ALDERLEA T6: spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka) topeniště je obložené šamotovými cihličkami litinový druhý plášť s práškovým nástřikem litinová dvířka VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
124 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kanadská krbová kamna Pacific Energy ALDERLEA T6 s výkonem až 22 kW (lehká regulace v rozmezí 6 - 22 kW) s dvojitým pláštěm, dvojitým spalováním, stylovým rustikálním vzhledem a dlouhou dobou hoření jsou vhodná k vytápění velkých prostor o výměře až 200m2. Elegantní a kvalitní kanadská litinová krbová kamna ALDERLEA T6 jsou navíc opatřena velice praktickými posuvnými plochami pro vaření, které nikterak neruší celkový vzhled kamen.

Kamna Alderlea T6 vlastní dnes již legendární ocelovou spalovací komoru "Super Series" od společnosti Pacific Energy. Díky 30-letému vývoji kamna nabízí nejen vysokou účinnost a kvalitní zpracování, ale i stylový vzhled navozující atmosféru klidu a pohody. Velká prosklená dvířka s vynikajícím oplachem jsou dominantou místnosti a nabízejí uklidňující pohled na oheň.

Materiál kanadských kamen ALDERLEA T6:

  • spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka)
  • topeniště je obložené šamotovými cihličkami
  • litinový druhý plášť s práškovým nástřikem
  • litinová dvířka
VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč

Pacific Energy

Krbová kamna od kanadského giganta Pacific Energy sniží Vaše náklady na vytápění a to prostřednictvím efektivního spalování dřeva. S nejefektivnějšími krbovými kamny na trhu neuděláte chybu.

S třemi výkonovými variantami krbových kamen poskytuje kanadský Pacific Energy řešení ze kterého si jistě každý vybere. Kromě 3 výkonových variant nabízí různé možnodsti podstavců, nožiček, širokou škálou dvířek a při smaltové povrchové úpravě lze vybírat z odstínů 8 barev.

Takto široká nabídka barevných povrchů v kombinaci s CB spalováním dřeva (Clean Burn – čisté hoření) nemá firma Pacific Energy na evropském trhu konkurenci. Všechna krbová kamna a vložky Pacific Energy na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Barva černá
Doba hoření 12 hodin
Hmotnost 259 kg
Max výkon 22 KW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Provedení litina
Regulovatelný výkon 6 - 22 kW
Rozměry (š x h x v) 75 x 73 x 76 cm
Záruka 3 roky, omezená doživotní 10 let
Značka Pacific Energy
Účinnost 80,5 %
Energetická třída A
Vytápěný prostor 150 - 200 m2
Maximální délka polen 50 cm
Emise 3,56 g/hod.
Certifikát EPA ANO
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník NE
Jmenovitý výkon 13 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO