PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Super 27 LE
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Kanadská kamna Pacific Energy

PACIFIC ENERGY kanadská krbová kamna Super 27 LE

Kód: SUPD.BODYPED

Kanadská krbová kamna Pacific Energy SUPER 27 s výkonem v rozmezí 4 - 16 kW s dvojím spalováním a dobou hoření až 9 hodin jsou vhodná pro vytápění prostor o ploše 100 - 150m2. V základní ceně je černé tělo kamen, černé dveře a podstavec. Za příplatek je možno zvolit jiné dveře či nožičky a další příslušenství jako popelníkový systém nebo el.ventilátor. Materiál kanadských kamen Pacific Energy Super 27 LE: spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka) topeniště je obložené šamotovými cihličkami ocelový druhý plášť s práškovým nástřikem litinová dvířka VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: Dveře v provedení nikl - 7 980 Kč Litinové nožičky černé - 6 500 Kč Litinové nožičky v niklovém provedení - 14 300 Kč Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč Popelníkový systém - 5 980 Kč Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník použít dveře s nikl akcentem (příslušenství na objednávku). [image:3] Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník zvolit černé nebo litinové nožičky v niklovém provedení - (příslušenství na objednávku). [image:6]

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
78 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kanadská krbová kamna Pacific Energy SUPER 27 s výkonem v rozmezí 4 - 16 kW s dvojím spalováním a dobou hoření až 9 hodin jsou vhodná pro vytápění prostor o ploše 100 - 150m2.

V základní ceně je černé tělo kamen, černé dveře a podstavec. Za příplatek je možno zvolit jiné dveře či nožičky a další příslušenství jako popelníkový systém nebo el.ventilátor.

Materiál kanadských kamen Pacific Energy Super 27 LE:

  • spalinová komora ze silnostěnné oceli (doživotní záruka)
  • topeniště je obložené šamotovými cihličkami
  • ocelový druhý plášť s práškovým nástřikem
  • litinová dvířka
VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Dveře v provedení nikl - 7 980 Kč
  • Litinové nožičky černé - 6 500 Kč
  • Litinové nožičky v niklovém provedení - 14 300 Kč
  • Automatický dvourychlostní ventilátor - 11 480 Kč
  • Popelníkový systém - 5 980 Kč


Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník použít dveře s nikl akcentem (příslušenství na objednávku).
Image 3
Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník zvolit černé nebo litinové nožičky v niklovém provedení - (příslušenství na objednávku).
Image 6

Pacific Energy

Krbová kamna od kanadského giganta Pacific Energy sniží Vaše náklady na vytápění a to prostřednictvím efektivního spalování dřeva. S nejefektivnějšími krbovými kamny na trhu neuděláte chybu.

S třemi výkonovými variantami krbových kamen poskytuje kanadský Pacific Energy řešení ze kterého si jistě každý vybere. Kromě 3 výkonových variant nabízí různé možnodsti podstavců, nožiček, širokou škálou dvířek a při smaltové povrchové úpravě lze vybírat z odstínů 8 barev.

Takto široká nabídka barevných povrchů v kombinaci s CB spalováním dřeva (Clean Burn – čisté hoření) nemá firma Pacific Energy na evropském trhu konkurenci. Všechna krbová kamna a vložky Pacific Energy na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Barva černá
Doba hoření 9 hodin
Hmotnost 177 kg
Max výkon 16 KW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 4 - 16 kW
Rozměry (š x h x v) 61 x 71 x 74 cm
Záruka 3 roky, omezená doživotní 10 let
Značka Pacific Energy
Účinnost 80 %
Energetická třída A
Vytápěný prostor 100 - 150 m2
Maximální délka polen 45 cm
Emise 3,56 g/hod.
Certifikát EPA ANO
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník NE
Jmenovitý výkon 8,5 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO