PETROMAX sada pro výrobu trojnožky nad ohniště
  • Novinka
Doplňky pro ohniště

PETROMAX sada pro výrobu trojnožky nad ohniště

Kód: PET-790335

Postavte si trojnožku sami jednoduše pomocí sady Petromax. Vrchní fixační závěsný prstenec pevně zafixuje tři dřevěné tyče - větve stomu, které musíte pro stavbu trojnožky dodat. Lehký nerezový kotouč je základní konstrukcí pro vlastnoručně vyrobenou trojnožku z větví. Ty vedete prohlubněmi a mírným pootočením je zaříznete v potřebné poloze. Díky dvěma háčkům a řetízku můžete zavěsit hrnec, kotlík nebo konvici nad oheň. Požadované teplo snadno regulujete nastavením délky řetízku. Fixační kroužek se hodí do každého typu zavazadel, spolu s řetízkem a háčky váží pouze 450 g. Kroužek můžete také použít k postavení stabilního přístřešku nebo týpí na noc, kdy je váš hlad ukojen.

celý popis

E-shop: 3 dny
711 Kč -2%
699 Kč

Martin Špalek
605 246 096

Vám pomůže s výběrem

Postavte si trojnožku sami jednoduše pomocí sady Petromax. Vrchní fixační závěsný prstenec pevně zafixuje tři dřevěné tyče - větve stomu, které musíte pro stavbu trojnožky dodat. Lehký nerezový kotouč je základní konstrukcí pro vlastnoručně vyrobenou trojnožku z větví. Ty vedete prohlubněmi a mírným pootočením je zaříznete v potřebné poloze. Díky dvěma háčkům a řetízku můžete zavěsit hrnec, kotlík nebo konvici nad oheň. Požadované teplo snadno regulujete nastavením délky řetízku.
Fixační kroužek se hodí do každého typu zavazadel, spolu s řetízkem a háčky váží pouze 450 g. Kroužek můžete také použít k postavení stabilního přístřešku nebo týpí na noc, kdy je váš hlad ukojen.

Petromax

Před více než 100 lety vyvinul berlínský technik a průkopník Max Graetz, kterému se přezdívalo „Petrolejový Max“, proslulou petrolejovou lampu. Tato se stala pilotním produktem nově vzniklé značky Petromax. Silná světelná lampa s inovativní technologií a nezávislým hořením pro každodenní život. Tato myšlenka zůstala dodnes zakotvena v centru tradiční značky Petromax. Oheň nás doslova fascinoval a inspiroval, stal se součástí vývoje a výroby našich produktů pro venkovní vaření a jedinečný zážitek. Venkovní ohniště, kvalitní produkty, odolné vybavení pro vaření a chlazení. To je produktová řada Petromax, která nabízí široký výběr pro skvělé a ničím nerušené zážitky v přírodě. Na prvním místě je vždy kvalita a funkčnost, stejně jako kombinovatelnost našich produktů. A protože vše, co děláme, děláme s vášní a nadšením, neustále inovujeme a představujeme nové a atraktivní vybavení pro vaše venkovní dobrodružství.

Hmotnost 450 g
Materiál ocel
Rozměr průměr pro větve max. 3,5 cm
Výška s háčkem a řetízkem 80 cm
Záruka 2
Značka Petromax