Plynová kamna MEVA Relax Deluxe
Kamna na plyn

Plynová kamna MEVA Relax Deluxe

Kód: UTB20001

Kamna Relax Deluxe jsou propan-butanová kamna vyjíměčná svým designem. Plynová kamna Relax Deluxe jsou osazena dvířky s křemičitým sklem  a imitací hoření ohně - imituje klasická krbová kamna. Zdrojem je běžná 10 kg PB láhev. Kamna jsou vybavena: hlídačem spalin, termopojistkou, pádovou pojistkou,  piezozapalování. Rozměry: 400 x 420 x 745 mm, výkon: 3,4 kW, spotřeba: 247 g/hod., piezo elektrické zapalování na AAA baterii, 6 poloh regulace výkonu.   Podmínky pro provoz topidla: Používat pouze v dobře větraném prostoru! Topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností s minimálním objemem (viz Technická data), které jsou přímo větratelné (výměnu vzduchu s venkovním prostorem lze zajistit otevřením oken, balkónových dveří, větracích křídel apod.). Zajistěte dostatečný a stálý přívod vzduchu. Topidlo při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených prostorech může být uživatel vážně ohrožen na životě z důvodu nedostatku kyslíku a zvýšené koncentrace CO! Při provozu topidla je třeba pravidelně větrat (minimálně 1x ÷ 2x za hodinu). Vypnout spotřebič před spánkem.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kamna Relax Deluxe jsou propan-butanová kamna vyjíměčná svým designem.
Plynová kamna Relax Deluxe jsou osazena dvířky s křemičitým sklem  a imitací hoření ohně - imituje klasická krbová kamna. Zdrojem je běžná 10 kg PB láhev. Kamna jsou vybavena: hlídačem spalin, termopojistkou, pádovou pojistkou,  piezozapalování. Rozměry: 400 x 420 x 745 mm, výkon: 3,4 kW, spotřeba: 247 g/hod., piezo elektrické zapalování na AAA baterii, 6 poloh regulace výkonu.   
Podmínky pro provoz topidla: Používat pouze v dobře větraném prostoru! Topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností s minimálním objemem (viz Technická data), které jsou přímo větratelné (výměnu vzduchu s venkovním prostorem lze zajistit otevřením oken, balkónových dveří, větracích křídel apod.). Zajistěte dostatečný a stálý přívod vzduchu. Topidlo při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených prostorech může být uživatel vážně ohrožen na životě z důvodu nedostatku kyslíku a zvýšené koncentrace CO! Při provozu topidla je třeba pravidelně větrat (minimálně 1x ÷ 2x za hodinu). Vypnout spotřebič před spánkem.

Meva

Produkty Meva jsou oblíbené převážně pro praktikčnost, své dokonalé zpracování, maximální důraz na bezpečnost, vysokou spolehlivost a životnost. Cestování s outdoorovým vybavením MEVA poskytuje jistotu a komfort na výletech i expedičních cestách za poznáním a dobrodružstvím. Utábořte se, rozbalte kempingový vařič MEVA kdekoliv na vaší cestě a načerpejte sílu jít dál!

Hmotnost 17 kg
Regulovatelný výkon šesti stupňů
Rozměr 400 x 420 x 745 mm
Spotřeba 247 g/hod
Výkon 3,4 kW
Záruka 2
Značka Meva