Plynový gril PIT BOSS Ultimate Griddle Plancha 2B
  • Doprava zdarma
Plynové grily Pit Boss

Plynový gril PIT BOSS Ultimate Griddle Plancha 2B

Kód: PB10807

Gril Ultimate Griddle, vybavený  zcela novým patentovaným nepřilnavým keramickým pancéřovaným povrchem, poskytuje bezkonkurenční uživatelsky příjemný zážitek z grilování. Tento exkluzivní povrch, první svého druhu, je připraven k použití ihned po vybalení. Velkou výhodou je jednoduché čištění, které po použití vyžaduje pouze jemné otření. Jako další bonus chrání keramický povrch také grilovací desku před poškrábáním a rzí, takže váš jednotka bude déle vypadat lépe. Ultimate Griddle je vybaven robustní topnou platformou se dvěma nerezovými hořáky, které rovnoměrně rozvádějí teplo po celé grilovací ploše. Tento gril je vybaven velkou grilovací plochou o rozměrech 59 x 47 cm, vyjímatelnou miskou na odkápavající tuk, elektronickým zapalováním a osvětlenými rámečky ovládacích knoflíků. Po obou stranách grilu jsou sklopné odkládací poličky, ve kterých je zabudovaný držák na odpadkový koš a na nářadí. Gril je též vybaven držákem na papírové utěrky. Na přední straně grilu je umístěný otvírák lahví. Gril je osazen dvěma kolečky s aretací.

celý popis

E-shop: pro tuto sezónu vyprodáno
18 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Gril Ultimate Griddle, vybavený  zcela novým patentovaným nepřilnavým keramickým pancéřovaným povrchem, poskytuje bezkonkurenční uživatelsky příjemný zážitek z grilování.
Tento exkluzivní povrch, první svého druhu, je připraven k použití ihned po vybalení. Velkou výhodou je jednoduché čištění, které po použití vyžaduje pouze jemné otření.
Jako další bonus chrání keramický povrch také grilovací desku před poškrábáním a rzí, takže váš jednotka bude déle vypadat lépe.
Ultimate Griddle je vybaven robustní topnou platformou se dvěma nerezovými hořáky, které rovnoměrně rozvádějí teplo po celé grilovací ploše. Tento gril je vybaven velkou grilovací plochou o rozměrech 59 x 47 cm, vyjímatelnou miskou na odkápavající tuk, elektronickým zapalováním a osvětlenými rámečky ovládacích knoflíků. Po obou stranách grilu jsou sklopné odkládací poličky, ve kterých je zabudovaný držák na odpadkový koš a na nářadí. Gril je též vybaven držákem na papírové utěrky. Na přední straně grilu je umístěný otvírák lahví. Gril je osazen dvěma kolečky s aretací.

Nexgrill

Tradiční americká značka venkovních grilů na dřevěné uhlí a plynových grilů.  Nexgrill je přední světový výrobce plynových grilů a grilovacích doplňků. Navrhujeme a prodáváme rozsáhlou řadu vysoce kvalitních grilů pod značkami Nexgrill, KitchenAid a Megamaster. O nás: Pokud to má co do činění s grilováním, máme vše za sebou !

Grilovací plocha 59 x 47 cm
Grilovací rošt nepřilnavá pancéřová keramická varná deska
Hmotnost 47 kg
Počet hořáků 2 nerezové trubkové
Rozměry (š x h x v) 127 x 94 x 73 cm
Zapalování elektronické
Záruka 2
Značka Pit Boss
Součástí grilu připojovací sada