Plynový gril PIT BOSS Ultimate Griddle Plancha 5B /PB5BGD2
  • Doprava zdarma
Plynové grily Pit Boss

Plynový gril PIT BOSS Ultimate Griddle Plancha 5B /PB5BGD2

Kód: PB10816

Gril Ultimate Griddle, vybavený  zcela novým patentovaným nepřilnavým keramickým pancéřovaným povrchem, poskytuje bezkonkurenční uživatelsky příjemný zážitek z grilování. Tento exkluzivní povrch, první svého druhu, je připraven k použití ihned po vybalení. Velkou výhodou je jednoduché čištění, které po použití vyžaduje pouze jemné otření. Jako další bonus chrání keramický povrch také grilovací desku před poškrábáním a rzí, takže váš jednotka bude déle vypadat lépe. Ultimate Griddle je vybaven robustní topnou platformou s 5 hořáky, díky čemuž je nejvýkonnějším grilem, který Pit Boss dosud vytvořil. Tento gril je vybaven velkou grilovací plochou o rozměrech 91 x 47 cm, vyjímatelnou miskou na odkápavající tuk, elektronickým zapalováním a osvětlenými rámečky ovládacích knoflíků. Po obou stranách grilu jsou sklopné odkládací poličky, ve kterých je zabudovaný držák na odpadkový koš a na nářadí. Gril je též vybaven držákem na papírové utěrky. Na přední straně grilu je umístěný otvírák lahví. Gril je osazen kolečky s aretací a do prostoru skříňky lze umístit 5 nebo 7,5 kg PB lahev.

celý popis

E-shop: 3 dny
34 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Gril Ultimate Griddle, vybavený  zcela novým patentovaným nepřilnavým keramickým pancéřovaným povrchem, poskytuje bezkonkurenční uživatelsky příjemný zážitek z grilování.
Tento exkluzivní povrch, první svého druhu, je připraven k použití ihned po vybalení. Velkou výhodou je jednoduché čištění, které po použití vyžaduje pouze jemné otření.
Jako další bonus chrání keramický povrch také grilovací desku před poškrábáním a rzí, takže váš jednotka bude déle vypadat lépe.
Ultimate Griddle je vybaven robustní topnou platformou s 5 hořáky, díky čemuž je nejvýkonnějším grilem, který Pit Boss dosud vytvořil.
Tento gril je vybaven velkou grilovací plochou o rozměrech 91 x 47 cm, vyjímatelnou miskou na odkápavající tuk, elektronickým zapalováním a osvětlenými rámečky ovládacích knoflíků. Po obou stranách grilu jsou sklopné odkládací poličky, ve kterých je zabudovaný držák na odpadkový koš a na nářadí. Gril je též vybaven držákem na papírové utěrky. Na přední straně grilu je umístěný otvírák lahví. Gril je osazen kolečky s aretací a do prostoru skříňky lze umístit 5 nebo 7,5 kg PB lahev.

Nexgrill

Tradiční americká značka venkovních grilů na dřevěné uhlí a plynových grilů.  Nexgrill je přední světový výrobce plynových grilů a grilovacích doplňků. Navrhujeme a prodáváme rozsáhlou řadu vysoce kvalitních grilů pod značkami Nexgrill, KitchenAid a Megamaster. O nás: Pokud to má co do činění s grilováním, máme vše za sebou !

Grilovací plocha 91 x 47 cm
Grilovací rošt nepřilnavá pancéřová keramická varná deska
Hmotnost 78 kg
Počet hořáků 5 nerezových trubkových
Rozměry (š x h x v) 160 x 94 x 75 cm
Zapalování elektronické
Záruka 2
Značka Pit Boss
Součástí grilu připojovací sada