REGENCY kanadská krbová kamna Cascades F2500 MEDIUM s katalyzátorem
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Kanadská kamna Regency

REGENCY kanadská krbová kamna Cascades F2500 MEDIUM s katalyzátorem

Kód: F2500M

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších krbových kamen na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra. Model krbových kamen Regency F2500 Medium Catalytic je speciálně určen pro vytápění středních obytných místnosti, kde bude plně využita síla a styl. Velká komora umožňuje získat vysoký výkon topidla, ale primárně je určena díky technologii Eco-Boost ™ pro maximální dlouho dobu hoření s ohledem na ekologii produktu. Regulací ovládací páky na přívodu vzduchu na přední straně kamen, zmírníte plamen a můžete sledovat funkci katalyzátoru, který je umístěn ve vrchní části spalovací komory. Katalytická jednotka zajistí dokonalou filtraci odchozích splodin, tak že i při vysokém výkonu bude dosaženo minimálních emisí. Hodnota koncentrace CO2 ve spalinách je 20x nižší než povolují nejpřísnější evropské normy. Z důvodu použití vysoce kvalitní keramiky při výrobě katalyzátoru, je možno tyto kamna regulovat v rozmezí 4-16kW. Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník použít dveře s nikl akcentem (příslušenství na objednávku). [image:1] Další nadstantartní možností je dodání desky Airmate, popelníkového systému a případně ventilátoru (příslušenství na objednávku) [image:14] Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník zvolit černé nebo litinové nožičky v niklovém provedení - (příslušenství na objednávku). [image:13]

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
99 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších krbových kamen na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra.

Model krbových kamen Regency F2500 Medium Catalytic je speciálně určen pro vytápění středních obytných místnosti, kde bude plně využita síla a styl. Velká komora umožňuje získat vysoký výkon topidla, ale primárně je určena díky technologii Eco-Boost ™ pro maximální dlouho dobu hoření s ohledem na ekologii produktu. Regulací ovládací páky na přívodu vzduchu na přední straně kamen, zmírníte plamen a můžete sledovat funkci katalyzátoru, který je umístěn ve vrchní části spalovací komory. Katalytická jednotka zajistí dokonalou filtraci odchozích splodin, tak že i při vysokém výkonu bude dosaženo minimálních emisí. Hodnota koncentrace CO2 ve spalinách je 20x nižší než povolují nejpřísnější evropské normy.

Z důvodu použití vysoce kvalitní keramiky při výrobě katalyzátoru, je možno tyto kamna regulovat v rozmezí 4-16kW.

Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník použít dveře s nikl akcentem (příslušenství na objednávku).

Image 1 Další nadstantartní možností je dodání desky Airmate, popelníkového systému a případně ventilátoru (příslušenství na objednávku)

Image 14 Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník zvolit černé nebo litinové nožičky v niklovém provedení - (příslušenství na objednávku).

Image 13

REGENCY

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra.

Všechna krbová kamna a krbové vložky Regency na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Barva černá
Doba hoření 12 hodin
Hmotnost 183 kg
Max výkon 16 KW
Palivo dřevo
Provedení ocel
Regulovatelný výkon 4 - 16 kW
Rozměry (š x h x v) 61 x 68,9 x 87,9 cm
Záruka 2 roky, doživotní na topnou jednotku
Značka REGENCY
Účinnost 83 %
Vytápěný prostor až 230 m2
Maximální délka polen 50 cm
Vyhřívaný prostor 100-200 m2
Emise 1,1 (g/hod.)
Certifikát EPA ANO
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník NE
Jmenovitý výkon 11 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Katalyzátor ANO
ECO BOOST technology ANO
Airwash systém ANO
Regency Cascades Series - Triple Stage Burn Technology


Regency Cascades Hybrid Wood Stoves & Inserts