REGENCY kanadská krbová kamna Classic F2450 MEDIUM
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Kanadská kamna Regency

REGENCY kanadská krbová kamna Classic F2450 MEDIUM

Kód: F2450M

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších krbových kamen na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra. Model Regency F2450 se řadí do tradiční řady kamen ve středním provedení tzv. Medium s výrazně větší spalovací komorou, tudíž možností používání delších polen pro dlouhou dobu hoření, případně celonoční a celoroční provoz. Tento produkt je velmi oblíbeným modelem díky poměru pořizovací ceny a výkonu kamen. Je taktéž jedním nejžádanějším typem pro vytápění domu o podlahové ploše až 150m2. Regulovatelný výkon od 4-16 kW umožňuje téměř bezobslužný celodenní provoz a díky dvouplášťovému provedení a šíření tepla konvekcí, vytopí bez problémů běžné 4-5 místností běžné velikosti, které jsou propojeny většími prostupy, případně otevřeným schodištěm. Je často používáný zákazníky i u nízkoenergetických domů jako jediný a hlavní zdroj tepla. Inovovaná řada F2450 je oproti původní řadě F2400 vylepšena přídavným deflektorem v horní části spalovací komory, který chrání plášť před přetápěním a prodlužuje dobu hoření. Podobně jako u menšího modelu F1150 Small se dodává buď v základním provedení tzn. samostatná jednotka krbových kamen, matné černé dveře, případně efektnější dveře v niklovém provedení (příslušenství na objednávku). Zákazník má možnost volby spodní část mezi podstavcem s magnetickým uzavíráním a velice efektními nožkami opět v černém, nebo niklovém provedení (příslušenství na objednávku) Přednosti kanadských kamen REGENCY F2450 MEDIUM: nadčasový design dvojí spalování dvojí plášť doživotní záruka na konstrukci kamen dlouhá doba hoření malé množství popela Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník použít dveře s nikl akcentem (příslušenství na objednávku). [image:1] Další nadstantartní možností je dodání desky Airmate, popelníkového systému a případně ventilátoru (příslušenství na objednávku) [image:14] Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník zvolit černé nebo litinové nožičky v niklovém provedení - (příslušenství na objednávku). [image:13]

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
79 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších krbových kamen na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra.

Model Regency F2450 se řadí do tradiční řady kamen ve středním provedení tzv. Medium s výrazně větší spalovací komorou, tudíž možností používání delších polen pro dlouhou dobu hoření, případně celonoční a celoroční provoz. Tento produkt je velmi oblíbeným modelem díky poměru pořizovací ceny a výkonu kamen. Je taktéž jedním nejžádanějším typem pro vytápění domu o podlahové ploše až 150m2. Regulovatelný výkon od 4-16 kW umožňuje téměř bezobslužný celodenní provoz a díky dvouplášťovému provedení a šíření tepla konvekcí, vytopí bez problémů běžné 4-5 místností běžné velikosti, které jsou propojeny většími prostupy, případně otevřeným schodištěm. Je často používáný zákazníky i u nízkoenergetických domů jako jediný a hlavní zdroj tepla.

Inovovaná řada F2450 je oproti původní řadě F2400 vylepšena přídavným deflektorem v horní části spalovací komory, který chrání plášť před přetápěním a prodlužuje dobu hoření.

Podobně jako u menšího modelu F1150 Small se dodává buď v základním provedení tzn. samostatná jednotka krbových kamen, matné černé dveře, případně efektnější dveře v niklovém provedení (příslušenství na objednávku). Zákazník má možnost volby spodní část mezi podstavcem s magnetickým uzavíráním a velice efektními nožkami opět v černém, nebo niklovém provedení (příslušenství na objednávku)

Přednosti kanadských kamen REGENCY F2450 MEDIUM:

  • nadčasový design
  • dvojí spalování
  • dvojí plášť
  • doživotní záruka na konstrukci kamen
  • dlouhá doba hoření
  • malé množství popela
Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník použít dveře s nikl akcentem (příslušenství na objednávku).
Image 1

Další nadstantartní možností je dodání desky Airmate, popelníkového systému a případně ventilátoru (příslušenství na objednávku)
Image 14

Jako nadstantart a pro obměnu celkového vzhledu může zákazník zvolit černé nebo litinové nožičky v niklovém provedení - (příslušenství na objednávku).

Image 13

REGENCY

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra.

Všechna krbová kamna a krbové vložky Regency na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Airwash systém ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Max výkon 16 KW
Průměr kouřovodu 150 mm
Maximální délka polen 45 cm
Připojení kouřovodu horní
Vytápěný prostor 100 - 150 m2
Provedení ocel
Jmenovitý výkon 9 kW
Rozměry (š x h x v) 61 x 63,5 x 87,9 cm
Barva černá
Palivo dřevo
Energetická třída A
Emise 3,8 g/hod
Účinnost 80 %
Značka REGENCY
Záruka 2 roky, doživotní na topnou jednotku
Hmotnost 183 kg
Regulovatelný výkon 4 - 16 kW
Certifikát EPA ANO
Teplovodní výměník NE
Doba hoření 9 hodin
Pro pasivní domy ANO