REGENCY kanadská krbová kamna Pro-Series F3500 LARGE s katalyzátorem
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Kanadská kamna Regency

REGENCY kanadská krbová kamna Pro-Series F3500 LARGE s katalyzátorem

Kód: F3500B

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších krbových kamen na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra. Vychutnejte si pohled do plápolajícího ohně v krbových kamnech Regency PRO serie F3500. Velká hybridní volně stojící krbová kamna jsou jedním z nových originálních produktů kanadského výrobce Regency. Tyto kamna jsou vybavena technologií trojitého spalování ECO-BOOST. Když se integrovaný teploměr dostane do rozsahu " AKTIVNÍ", překlopíte ovládání bypassu k zapojení katalyzátoru a můžete sledovat, jak váš oheň hoří mnohem déle a konzistentněji a přitom je mnohem více šetrnější k životnímu prostředí. Katalytická jednotka zajistí dokonalou filtraci odchozích splodin, tak že i při vysokém výkonu bude dosaženo minimálních emisí. Hodnota koncentrace CO2 ve spalinách je 20x nižší než povolují nejpřísnější evropské normy. Z důvodu použití vysoce kvalitní keramiky při výrobě katalyzátoru, je možno tyto kamna regulovat v rozmezí 6 - 20kW Nadstantartní možností je dodání desky Airmate, popelníkového systému a případně ventilátoru (příslušenství na objednávku) [image:6]

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
129 980 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších krbových kamen na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra.

Vychutnejte si pohled do plápolajícího ohně v krbových kamnech Regency PRO serie F3500. Velká hybridní volně stojící krbová kamna jsou jedním z nových originálních produktů kanadského výrobce Regency. Tyto kamna jsou vybavena technologií trojitého spalování ECO-BOOST. Když se integrovaný teploměr dostane do rozsahu " AKTIVNÍ", překlopíte ovládání bypassu k zapojení katalyzátoru a můžete sledovat, jak váš oheň hoří mnohem déle a konzistentněji a přitom je mnohem více šetrnější k životnímu prostředí. Katalytická jednotka zajistí dokonalou filtraci odchozích splodin, tak že i při vysokém výkonu bude dosaženo minimálních emisí. Hodnota koncentrace CO2 ve spalinách je 20x nižší než povolují nejpřísnější evropské normy.

Z důvodu použití vysoce kvalitní keramiky při výrobě katalyzátoru, je možno tyto kamna regulovat v rozmezí 6 - 20kW

Nadstantartní možností je dodání desky Airmate, popelníkového systému a případně ventilátoru (příslušenství na objednávku)

Image 6

REGENCY

Regency vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů na trhu již od roku 1979, které se vyznačují nejen dokonalým prohořením dřeva, minimem popela, dlouhým intervalem přikládání, vysokou kvalitou, ale i jedinečným designem, kterým se snaží odlišit od ostatních značek na trhu. Na základě těchto vlastností firma dosáhla pozice světového lídra.

Všechna krbová kamna a krbové vložky Regency na spalování dřeva jsou certifikovány Agenturou na ochranu životního prostředí (EPA) a splňují nejpřísnější ekologické normy.

Barva černá
Doba hoření více než 12 hodin
Hmotnost 190 kg
Max výkon 20 KW
Palivo dřevo
Provedení ocel
Regulovatelný výkon 6 - 20 kW
Rozměry (š x h x v) 66 x 76,8 x 91,4 cm
Záruka 2 roky, doživotní na topnou jednotku
Značka REGENCY
Účinnost 87,1 %
Energetická třída A+
Vytápěný prostor 110 - 230 m2
Maximální délka polen 50 cm
Emise 1,1 (g/hod)
Certifikát EPA ANO
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník NE
Jmenovitý výkon 13 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Katalyzátor ANO
ECO BOOST technology ANO
Airwash systém ANO
Regency Cascades Hybrid Wood Stoves & Inserts


Regency Cascades Series - Triple Stage Burn Technology