ROMOTOP akumulační krbová kamna Gremio 5
  • Doprava zdarma
Kachlová kamna Romotop

ROMOTOP akumulační krbová kamna Gremio 5

Kód: Gremio 5akum

Akumulační kachlová kamna GREMIO Modely Gremio jsou obložené keramickým obkladem, lze volit z několika barev dle vzorníku. Mají klasický až rustikální design, a přesto se hodí i do modernějších interiérů. Akumulační kachlová kamna GREMIO přinášejí neobyčejně sladěné tvary použitých keramických kachlů. Na výběr je několik typů kamen se společným technickým základem, ale každý originální svým celkovým dojmem. Krbová kamna GREMIO jsou obložena keramickými kachlemi, které mohou mít několik různých barev glazury dle přání zákazníka. Mohou se stát dominantou prostoru nebo skvěle zapadnout mezi okolní materiály a zdůraznit třeba architekturu typické chalupy. Krbová kachlová kamna GREMIO jsou vhodná i do nízkoenergetických staveb. Díky centrálnímu přívodu externího vzduchu CPV do topeniště není spotřebováván vzduch z interiéru. Konstrukce kamen standardně umožňuje zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Sklo dvířek je na vnitřní straně oplachováno přívodem sekundárního vzduchu, což zabraňuje usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulace primárního a sekundárního přívodu vzduchu se řídí jediným ovládacím prvkem. Kamna lze vybavit akumulačními tvarovkami pro prodloužení doby sálání tepla v době po vyhasnutí ohně.

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
76 545 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Akumulační kachlová kamna GREMIO

Modely Gremio jsou obložené keramickým obkladem, lze volit z několika barev dle vzorníku.


Mají klasický až rustikální design, a přesto se hodí i do modernějších interiérů. Akumulační kachlová kamna GREMIO přinášejí neobyčejně sladěné tvary použitých keramických kachlů. Na výběr je několik typů kamen se společným technickým základem, ale každý originální svým celkovým dojmem.

Krbová kamna GREMIO jsou obložena keramickými kachlemi, které mohou mít několik různých barev glazury dle přání zákazníka. Mohou se stát dominantou prostoru nebo skvěle zapadnout mezi okolní materiály a zdůraznit třeba architekturu typické chalupy. Krbová kachlová kamna GREMIO jsou vhodná i do nízkoenergetických staveb. Díky centrálnímu přívodu externího vzduchu CPV do topeniště není spotřebováván vzduch z interiéru. Konstrukce kamen standardně umožňuje zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Sklo dvířek je na vnitřní straně oplachováno přívodem sekundárního vzduchu, což zabraňuje usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulace primárního a sekundárního přívodu vzduchu se řídí jediným ovládacím prvkem. Kamna lze vybavit akumulačními tvarovkami pro prodloužení doby sálání tepla v době po vyhasnutí ohně.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 199 kg
Materiál ocel/keramika
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 2,9 - 7,5 kW
Rozměry (š x h x v) 616 x 432 x 1453 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 80,6 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 5,8 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 1,6 kg/h