ROMOTOP akumulační krbová kamna Luanco N03 AKUM
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Romotop

ROMOTOP akumulační krbová kamna Luanco N03 AKUM

Kód: Luanco N03akum

Akumulační krbová kamna LUANCO N AKUM Akumulační krbová kamna LUANCO N AKUM se vždy přizpůsobí Vašim požadavkům. Díky otočnému topeništi budete mít jasný výhled na krásu živého ohně. Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Odvětrávaná designová klika umožňuje manipulaci během topení. Dveře je možné aretovat v poloze otevřeno. Ve standardu je možné zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Otáčivé topeniště nabízí uživateli pohled do ohně z různých úhlů. Do kamen lze dokoupit akumulační prvky, které sálají teplo až 4 h.

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
49 550 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Akumulační krbová kamna LUANCO N AKUM

Akumulační krbová kamna LUANCO N AKUM se vždy přizpůsobí Vašim požadavkům. Díky otočnému topeništi budete mít jasný výhled na krásu živého ohně.

Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Odvětrávaná designová klika umožňuje manipulaci během topení. Dveře je možné aretovat v poloze otevřeno. Ve standardu je možné zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Otáčivé topeniště nabízí uživateli pohled do ohně z různých úhlů.

Do kamen lze dokoupit akumulační prvky, které sálají teplo až 4 h.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 175 kg
Materiál ocel/keramika
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 2,9 - 7,4 kW
Rozměry (š x h x v) 468 x 468 x 1522 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 82,9 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A+
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 5,7 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 1,6 kg/h