ROMOTOP akumulační krbová kamna Spirit C2 M
  • Doprava zdarma
Kachlová kamna Romotop

ROMOTOP akumulační krbová kamna Spirit C2 M

Kód: Spirit C2M

Kachlové akumulační krby s výsuvnými dvířky SPIRIT Elegantní fenomén s třístranným sklem, promyšlenými detaily, důrazem na celkový design a technické zpracování. Tím vytváří impozantní celek oslovující ty nejnáročnější zákazníky. Tělo krbu tvoří přesně spojené velkoformátové keramické kachle, které jsou ideálním materiálem pro efektivní přenos tepla.   Kachlové krby SPIRIT C1 se hodí i pro nízkoenergetické domy. Mají výsuvná dvířka s přesným a lehkým chodem pojezdů SILENT LIFT. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami, ve standardním provedení bez roštu s možností změny na variantu s roštem. Pro optimalizaci procesu hoření byl ve vrchní části spalovací komory přiveden terciární vzduch. Inovativní systém vedení spalin DOUBLE SPIN zvyšuje celkovou účinnost krbu. Výstup spalin je standardně možný horním nebo zadním odvodem. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu na vnitřní plochu skla dvířek se účinně zabraňuje usazování nečistot. Čistému pohledu na oheň tak nic nebrání. Regulace primárního a sekundárního přívodu vzduchu se řídí jediným ovládacím prvkem. Dostatečný přísun vzduchu pro optimální spalování zabezpečuje systém CPV – centrální přívod vzduchu z exteriéru. Krb lze vybavit akumulačními tvarovkami, které akumulují teplenou energii a poté ji předávají zpět do místnosti, a to ještě i několik hodin po skončení hoření. Odstínění zadního pláště umožňuje krb umístit přímo ke stěně. Typ SPIRIT C2 M je osazen odnímatelnou plechovou římsou.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
158 120 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kachlové akumulační krby s výsuvnými dvířky SPIRIT

Elegantní fenomén s třístranným sklem, promyšlenými detaily, důrazem na celkový design a technické zpracování. Tím vytváří impozantní celek oslovující ty nejnáročnější zákazníky. Tělo krbu tvoří přesně spojené velkoformátové keramické kachle, které jsou ideálním materiálem pro efektivní přenos tepla.
  Kachlové krby SPIRIT C1 se hodí i pro nízkoenergetické domy. Mají výsuvná dvířka s přesným a lehkým chodem pojezdů SILENT LIFT. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami, ve standardním provedení bez roštu s možností změny na variantu s roštem.

Pro optimalizaci procesu hoření byl ve vrchní části spalovací komory přiveden terciární vzduch. Inovativní systém vedení spalin DOUBLE SPIN zvyšuje celkovou účinnost krbu. Výstup spalin je standardně možný horním nebo zadním odvodem.

Díky sekundárnímu přívodu vzduchu na vnitřní plochu skla dvířek se účinně zabraňuje usazování nečistot. Čistému pohledu na oheň tak nic nebrání. Regulace primárního a sekundárního přívodu vzduchu se řídí jediným ovládacím prvkem. Dostatečný přísun vzduchu pro optimální spalování zabezpečuje systém CPV – centrální přívod vzduchu z exteriéru. Krb lze vybavit akumulačními tvarovkami, které akumulují teplenou energii a poté ji předávají zpět do místnosti, a to ještě i několik hodin po skončení hoření. Odstínění zadního pláště umožňuje krb umístit přímo ke stěně. Typ SPIRIT C2 M je osazen odnímatelnou plechovou římsou.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 319 kg
Materiál ocel/keramika
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,9-10,1 kW
Rozměry (š x h x v) 870 x 550 x 1703 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 82,8 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 7,8 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 2,2 kg/h