ROMOTOP Akumulační sada pro krbová kamna (AKKUM 01)
  • Doprava zdarma
Příslušenství pro kamna Romotop

ROMOTOP Akumulační sada pro krbová kamna (AKKUM 01)

Kód: AKKUM 01

Akumulační sada pro krbová kamna (AKKUM 01) Krbová akumulační kamna mohou být doplněna speciálními akumulačními tvarovkami ROMOTOP v prostoru nad spalovací komorou. Touto "masou" akumulačních prvků lze prodloužit vyzařování tepla z kamen až na 5,5 hodiny. Hmotnost akumulační sady je 40 kg.   Doporučujeme tuto sadu koupit k těmto kamnům: EVORA 01 AKUM keramika - akumulační krbová kamna EVORA 02 AKUM kámen - akumulační krbová kamna EVORA 03 AKUM plech - akumulační krbová kamna EVORA 04 AKUM pískovec - akumulační krbová kamna

celý popis

E-shop: na dotaz
5 082 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Akumulační sada pro krbová kamna (AKKUM 01)
Krbová akumulační kamna mohou být doplněna speciálními akumulačními tvarovkami ROMOTOP v prostoru nad spalovací komorou. Touto "masou" akumulačních prvků lze prodloužit vyzařování tepla z kamen až na 5,5 hodiny. Hmotnost akumulační sady je 40 kg.
 
Doporučujeme tuto sadu koupit k těmto kamnům:
EVORA 01 AKUM keramika - akumulační krbová kamna
EVORA 02 AKUM kámen - akumulační krbová kamna
EVORA 03 AKUM plech - akumulační krbová kamna
EVORA 04 AKUM pískovec - akumulační krbová kamna

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Rozměry (š x h x v) 320 mm x 308 mm x 328 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop