ROMOTOP krbová kamna Evora 03
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Evora 03

Kód: Evora 03

Model Evora 03 v základním provedení bez obkladu. Krbová kamna EVORA svým tvarem a designem přesně kopírují dnešní požadavky interiérového designu. EVORA dokáže zaujmout široké pole zákazníků, proto se stala velmi oblíbeným modelem.   Minimalistická, ale zároveň dominantní svým tvarem. Krbová kamna EVORA dokonale padnou do prostoru, kde nezaberou ani o kousek víc místa, než je potřeba. Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ve standardu je možné zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Ve spodní části kamen je uzavíratelný dřevník, který umožnuje uskladnění menší zásoby dřeva nebo krbového nářadí.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
29 915 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Model Evora 03 v základním provedení bez obkladu.

Krbová kamna EVORA svým tvarem a designem přesně kopírují dnešní požadavky interiérového designu. EVORA dokáže zaujmout široké pole zákazníků, proto se stala velmi oblíbeným modelem.   Minimalistická, ale zároveň dominantní svým tvarem. Krbová kamna EVORA dokonale padnou do prostoru, kde nezaberou ani o kousek víc místa, než je potřeba. Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ve standardu je možné zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Ve spodní části kamen je uzavíratelný dřevník, který umožnuje uskladnění menší zásoby dřeva nebo krbového nářadí.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 117 kg
Materiál plech
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 2 - 6,5 kW
Rozměry (š x h x v) 528 x 398 x 974 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 80,5 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A+
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 4 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 2,9 kg/h