ROMOTOP krbová kamna Evora T 03
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Evora T 03

Kód: Evora T03

Model Evora T 03 v základním provedení bez obkladu. Krbová kamna EVORA T Vás neomezí pouze na jeden úhel pohledu do ohně. Díky otočnému topeništi si můžete vychutnat pohled na živý oheň z různých míst.  Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ve standardu je možné zapojení horního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Otáčivé topeniště nabízí uživateli pohled do ohně z různých úhlů.

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
33 380 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Model Evora T 03 v základním provedení bez obkladu.

Krbová kamna EVORA T Vás neomezí pouze na jeden úhel pohledu do ohně. Díky otočnému topeništi si můžete vychutnat pohled na živý oheň z různých míst.
 
Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ve standardu je možné zapojení horního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Otáčivé topeniště nabízí uživateli pohled do ohně z různých úhlů.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 127 kg
Materiál ocel
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 2 - 6,5 kW
Rozměry (š x h x v) 528 x 398 x 997 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 80,5 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 4 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 1,2 kg/h