ROMOTOP krbová kamna Tala N 01
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Tala N 01

Kód: Tala N 01

Krbová kamna TALA N Určujícím prvkem krbových kamen TALA N jsou velká dvířka pro ničím nerušený pohled na oheň. Hlavním materiálem použitým pro korpus je plech, který určuje i celkový dojem krbových kamen. Krbová kamna jsou vhodná pro všechny typy interiérů. Provedení kamen umožňuje zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Ve spodní části kamen lze uskladnit menší zásoby dřeva.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
22 670 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna TALA N Určujícím prvkem krbových kamen TALA N jsou velká dvířka pro ničím nerušený pohled na oheň. Hlavním materiálem použitým pro korpus je plech, který určuje i celkový dojem krbových kamen.

Krbová kamna jsou vhodná pro všechny typy interiérů. Provedení kamen umožňuje zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami.

Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Ve spodní části kamen lze uskladnit menší zásoby dřeva.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 113 kg
Materiál ocel
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,0-7,7 kW
Rozměry (š x h x v) 480 x 433 x 1064 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 78,0 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A+
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 5,9 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 1,8 kg/h