SAKAI nůž Nakiri 160mm Takayuki 33 layers VG-10
  • Doprava zdarma
Nakiri nože

SAKAI nůž Nakiri 160mm Takayuki 33 layers VG-10

Kód: 07393

Nože z této série jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného mahagonového dřeva, které je odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů. Japonský nůž na zeleninu Nakiri 160 mm svým tvarem spíše připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 160 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nůž Nakiri z oceli damasteel s jádrem z japonské oceli VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

celý popis

E-shop: 3 dny
4 899 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nože z této série jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného mahagonového dřeva, které je odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.
Japonský nůž na zeleninu Nakiri 160 mm svým tvarem spíše připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 160 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nůž Nakiri z oceli damasteel s jádrem z japonské oceli VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Čepel ocel VG10
Délka čepele 160 mm
Hmotnost 190 g
Záruka 2
Značka Sakai Aoki Hamono Co.,Ltd. (JAPAN)
Tvrdost HRC 60-62
Střenka dřevo mahagonu
Délka nože 300 mm