Steakový pepř DON MARCOS Red Heat, 115g
  • Novinka
Steakové pepře

Steakový pepř DON MARCOS Red Heat, 115g

Kód: 110-002-115

Není pro vás pepř dostatečně ostrý? Red Heat přichází s extra vzrušujícím chilli! V Don Marco’s Barbecue úspěšně přimíchali do Precious Steak Pepper Red Heat ty správné ingredience z celého světa. Papričky Ancho a Habanero z Mexika, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie, chilli vločky z Asie, kouřový pepř z jižní Indie a pražený pepř (pepř Bucay) z Ekvádoru zajišťují tu správnou ostrost a chuť. Chuť: ohnivá ostrost po papričkách jalapeño, chilli a praženém pepři Složení: paprika, sůl (růžová kamenná sůl), pepř 12,5 % (indický uzený pepř (pepř, kouř), černý pepř Bucay (pepř, kouř), chilli, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius), papričky jalapeño, papričky ancho, papričky habanero, kajenský pepř.

celý popis

E-shop: momentálně nedostupné
429 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Není pro vás pepř dostatečně ostrý? Red Heat přichází s extra vzrušujícím chilli! V Don Marco’s Barbecue úspěšně přimíchali do Precious Steak Pepper Red Heat ty správné ingredience z celého světa. Papričky Ancho a Habanero z Mexika, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie, chilli vločky z Asie, kouřový pepř z jižní Indie a pražený pepř (pepř Bucay) z Ekvádoru zajišťují tu správnou ostrost a chuť. Chuť: ohnivá ostrost po papričkách jalapeño, chilli a praženém pepři
Složení: paprika, sůl (růžová kamenná sůl), pepř 12,5 % (indický uzený pepř (pepř, kouř), černý pepř Bucay (pepř, kouř), chilli, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius), papričky jalapeño, papričky ancho, papričky habanero, kajenský pepř.

Don Marcos

Don Marcos jsou odzkoušené směsi koření pro nejlepší grilování od nejúspěšnějšího mistra v grilování v Evropě. Podle hesla: Z grilu a pro grill jsou tyto koření vyrobeny bez látek zvyšujících chuť, umělých příchutí nebo jiných nepřírodních přísad. Všechny grilovací koření Don Marco jsou vyráběny podle našeho standardu Green Label s vybranými a vysoce kvalitními ingrediencemi, bez použití umělých přísad, látek zvyšujících chuť a vůni. Certifikováno podle IFS Food Higher Level. A bez triků potravinářského průmyslu. Německý tým Don Marcos se svými kořenícími přípravky získal přes 40 titulů v mistrovských profesionálních soutěžích v různých kategoriích grilování  po celé Evropě.

Hmotnost v g (objem v ml) 130 g
Jednotková cena za 100 g 330,0 Kč
Značka Don Marcos
Záruka 2