Steakový pepř DON MARCOS Whiskey Chipotle, 135g
  • Novinka
Steakové pepře

Steakový pepř DON MARCOS Whiskey Chipotle, 135g

Kód: 110-003-135

Abychom vytvořili správnou chuť Barbecue Precious Steak Pepper Whiskey Chipotle Don Marco, hledali jsme různé partnery z celého světa, s nimiž bychom mohli přesně vyhledat a shromáždit ty nejvhodnější ingredience. Indický pepř, nejprve zušlechtěný whisky a následně usušený, se tak potkává s růžovou kamennou solí z Pákistánu, růžovým pepřem (Schinusbeere) z Brazílie a uzenými papričkami chipotle z Mexika. Chuť: pepř ve whisky, růžová kamenná sůl a růžový pepř Složení: pepř 50 % (černý pepř, whisky pepř (pepř Tellicherry 98 %, whisky 2 %)), sůl (růžová kamenná sůl), papričky chipotle, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius)

celý popis

E-shop: momentálně nedostupné
429 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Abychom vytvořili správnou chuť Barbecue Precious Steak Pepper Whiskey Chipotle Don Marco, hledali jsme různé partnery z celého světa, s nimiž bychom mohli přesně vyhledat a shromáždit ty nejvhodnější ingredience. Indický pepř, nejprve zušlechtěný whisky a následně usušený, se tak potkává s růžovou kamennou solí z Pákistánu, růžovým pepřem (Schinusbeere) z Brazílie a uzenými papričkami chipotle z Mexika.
Chuť: pepř ve whisky, růžová kamenná sůl a růžový pepř
Složení: pepř 50 % (černý pepř, whisky pepř (pepř Tellicherry 98 %, whisky 2 %)), sůl (růžová kamenná sůl), papričky chipotle, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius)

Don Marcos

Don Marcos jsou odzkoušené směsi koření pro nejlepší grilování od nejúspěšnějšího mistra v grilování v Evropě. Podle hesla: Z grilu a pro grill jsou tyto koření vyrobeny bez látek zvyšujících chuť, umělých příchutí nebo jiných nepřírodních přísad. Všechny grilovací koření Don Marco jsou vyráběny podle našeho standardu Green Label s vybranými a vysoce kvalitními ingrediencemi, bez použití umělých přísad, látek zvyšujících chuť a vůni. Certifikováno podle IFS Food Higher Level. A bez triků potravinářského průmyslu. Německý tým Don Marcos se svými kořenícími přípravky získal přes 40 titulů v mistrovských profesionálních soutěžích v různých kategoriích grilování  po celé Evropě.

Země původu USA
Značka Don Marcos
Záruka 2
Hmotnost v g (objem v ml) 135 g
Jednotková cena za 100 g 317,8 Kč