SUNCRAFT nůž Bunka 165 mm - SENZO CLAD
  • Doprava zdarma
Santoku nože

SUNCRAFT nůž Bunka 165 mm - SENZO CLAD

Kód: AS-12

Nůž Bunka je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. Nůž Bunka je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Trojúhelníková oblast hrotu je zvláště užitečná pro detailní práci. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nože Senzo Clad Collection jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 099 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nůž Bunka je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. Nůž Bunka je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Trojúhelníková oblast hrotu je zvláště užitečná pro detailní práci. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Nože Senzo Clad Collection jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

Čepel ocel AUS-10
Délka čepele 165 mm
Hmotnost 173 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Tvrdost 58 +/- 1 HRC
Střenka PAKAWOOD
Délka nože 295 mm