SUNCRAFT nůž Chef 240 mm - SENZO CLAD
Šéfkuchařské nože

SUNCRAFT nůž Chef 240 mm - SENZO CLAD

Kód: AS-11

Gyuto (Chef) 240 mm - hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. - typ nože: šéfkuchařský Gyuto. Nože Senzo Clad Collection jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo. Bezpochyby nejdůležitějším nástrojem každého kuchaře je kvalitní nůž. Neobejde se bez něj žádná kuchyně. Nůž je základním nástrojem jak profesionálních kuchařů, tak i nadšenců z řad veřejnosti. Kuchařský nůž se používá k mnoha účelům ať už jde o řezání, krájení,nebo filetování. Z nože se stává univerzální a nejdůležitější společník kuchaře. Výběr kuchařských nožů je obrovský a jsou k dispozici s různými tvary a délkami ostří. Obecně platí, že s delším nožem je náročnější manipulace a proto se doporučuje z počátku zvolit kratší ostří. Volba nože je individuální a závisí na velikosti rukou a šikovnosti kuchaře.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Gyuto (Chef) 240 mm - hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. - typ nože: šéfkuchařský Gyuto.

Nože Senzo Clad Collection jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.
Bezpochyby nejdůležitějším nástrojem každého kuchaře je kvalitní nůž. Neobejde se bez něj žádná kuchyně. Nůž je základním nástrojem jak profesionálních kuchařů, tak i nadšenců z řad veřejnosti. Kuchařský nůž se používá k mnoha účelům ať už jde o řezání, krájení,nebo filetování. Z nože se stává univerzální a nejdůležitější společník kuchaře. Výběr kuchařských nožů je obrovský a jsou k dispozici s různými tvary a délkami ostří. Obecně platí, že s delším nožem je náročnější manipulace a proto se doporučuje z počátku zvolit kratší ostří. Volba nože je individuální a závisí na velikosti rukou a šikovnosti kuchaře.

Čepel Ocel AUS-10
Délka čepele 240 mm
Hmotnost 190 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Tvrdost 58 +/- 1 HRC
Střenka PAKAWOOD
Délka nože 110 mm