SUNCRAFT nůž paring 100 mm ELEGANCIA SG2
  • Doprava zdarma
Loupací nože

SUNCRAFT nůž paring 100 mm ELEGANCIA SG2

Kód: KSK-04

Velmi ostrý nůž Paring 100 mm Suncraft Elegancia z japonské práškové oceli SG2 o tvrdosti HRC 63 s působivým designem a nejvyšší kvalitou Nůž s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře. Nože ze série Suncraft Elegancia mají ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SG2 "San-Mai" Clad, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SG2 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel a ty nejlepší použité materiály dělají z tohoto nože legendu s přívlastkem Elegancia ! Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Walnut Pakkawood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity (mosazného bolstru) je vhodný pro asijský úchop nože. Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 249 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi ostrý nůž Paring 100 mm Suncraft Elegancia z japonské práškové oceli SG2 o tvrdosti HRC 63 s působivým designem a nejvyšší kvalitou Nůž s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře.

Nože ze série Suncraft Elegancia mají ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SG2 "San-Mai" Clad, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SG2 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel a ty nejlepší použité materiály dělají z tohoto nože legendu s přívlastkem Elegancia !

Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Walnut Pakkawood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity (mosazného bolstru) je vhodný pro asijský úchop nože. Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Čepel ocel SG2
Délka čepele 95 mm
Hmotnost 82 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Tvrdost R63 +/- 1
Střenka Pakkawood
Délka nože 205 mm