SUNCRAFT nůž Paring 80 mm VG-10 Black Damascus
  • Doprava zdarma
Malé víceúčelové nože

SUNCRAFT nůž Paring 80 mm VG-10 Black Damascus

Kód: BD-01

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 80 mm Suncraft VG-10 Black Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ) s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 80 mm Suncraft VG-10 Black Damascus má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor je jedinečný a neopakovatelný. Stane se symbolem Vaší individuality. Octagonová rukojeť  asijského stylu je vyrobena z materiálu Pakawood a je ozdobena stylovým bílým kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Materiál Pakawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Krásná, tmavě hnědá, osmiúhelníková dřevěná rukojeť dobře sedí ve Vaší ruce a je jedno zda jste pravák, nebo levák. Dřevo Pakka je směsí vrstveného dřeva a epoxidové pryskyřice. 

celý popis

E-shop: 3 dny
2 969 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 80 mm Suncraft VG-10 Black Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ) s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře.
Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

Japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 80 mm Suncraft VG-10 Black Damascus má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor je jedinečný a neopakovatelný. Stane se symbolem Vaší individuality.

Octagonová rukojeť  asijského stylu je vyrobena z materiálu Pakawood a je ozdobena stylovým bílým kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Materiál Pakawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Krásná, tmavě hnědá, osmiúhelníková dřevěná rukojeť dobře sedí ve Vaší ruce a je jedno zda jste pravák, nebo levák. Dřevo Pakka je směsí vrstveného dřeva a epoxidové pryskyřice. 

Čepel ocel VG-10
Délka čepele 80 mm
Hmotnost 60 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Tvrdost R62 +/- 1
Střenka Pakawood
Délka nože 198 mm