SUNCRAFT nůž Paring 90 mm - SENZO CLAD
  • Doprava zdarma
Loupací nože

SUNCRAFT nůž Paring 90 mm - SENZO CLAD

Kód: AS-06

nůž Paring 90 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Nože SENZO CLAD COLLECTION jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti  (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 179 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

nůž Paring 90 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.

Nože SENZO CLAD COLLECTION jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti  (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

Čepel ocel AUS-10
Délka čepele 90 mm
Hmotnost 80 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Tvrdost 58 +/- 1 HRC
Střenka Pakawood
Délka nože 202 mm