SUNCRAFT nůž Petty 150 mm Senzo Twisted Octagon Damascus
  • Doprava zdarma
Loupací nože

SUNCRAFT nůž Petty 150 mm Senzo Twisted Octagon Damascus

Kód: TO-02

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.   Japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor je jedinečný a neopakovatelný. Stane se symbolem Vaší individuality. Octagonová rukojeť ( Twisted ) asijského stylu je vyrobena z materiálu Pakawood a je ozdobena stylovým červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál Pakawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 629 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.   Japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor je jedinečný a neopakovatelný. Stane se symbolem Vaší individuality.
Octagonová rukojeť ( Twisted ) asijského stylu je vyrobena z materiálu Pakawood a je ozdobena stylovým červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál Pakawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Čepel ocel VG-10
Délka čepele 150 mm
Hmotnost 85 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Tvrdost R62 +/- 1
Střenka Pakawood
Délka nože 275 mm