SUNCRAFT nůž Sashimi (210mm) Senzo Classic Damascus vg-10
  • Doprava zdarma
Nože plátkovací

SUNCRAFT nůž Sashimi (210mm) Senzo Classic Damascus vg-10

Kód: SZ-07

Překrásný všeobecně použitelný nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Damaškový nůž Sashimi Senzo Classic 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti 60-61 HRC. Jádro je vloženo mezi 16 vrstev měkké nerezové damascénské oceli z každé strany, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Nože jsou o něco těžší než standardní japonské nože. Přidaná hmotnost je výsledkem kování čepeli za studena. Obvyklá síla polotovaru před lisováním je 4 mm. Tímto procesem, který se nazývá Tsuchime ( kladívkový povrch ) získává nůž nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Čepel nože je oddělena od rukojeti z tvrdého dřeva tenkým červeným tepelně odolným kroužkem, který umožňuje oceli a dřevu se bezpečně rozpínat, smršťovat i při extrémních podmínkách. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo. Kvalitní nůž z damascénské oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.

celý popis

E-shop: 3 dny
4 499 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Překrásný všeobecně použitelný nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně.
Damaškový nůž Sashimi Senzo Classic 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti 60-61 HRC. Jádro je vloženo mezi 16 vrstev měkké nerezové damascénské oceli z každé strany, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Nože jsou o něco těžší než standardní japonské nože. Přidaná hmotnost je výsledkem kování čepeli za studena. Obvyklá síla polotovaru před lisováním je 4 mm. Tímto procesem, který se nazývá Tsuchime ( kladívkový povrch ) získává nůž nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Čepel nože je oddělena od rukojeti z tvrdého dřeva tenkým červeným tepelně odolným kroužkem, který umožňuje oceli a dřevu se bezpečně rozpínat, smršťovat i při extrémních podmínkách. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo. Kvalitní nůž z damascénské oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.

Čepel ocel VG-10
Délka čepele 210 mm
Délka nože 345 mm
Střenka PAKAWOOD
Tvrdost 60-61 HRC
Záruka 2
Značka Suncraft
Hmotnost 170 g