SUNCRAFT nůž vykošťovací/filetovací 170 mm - SENZO CLAD Flexible
  • Doprava zdarma
Nože vykošťovací

SUNCRAFT nůž vykošťovací/filetovací 170 mm - SENZO CLAD Flexible

Kód: AS-10

Vykošťovací/filetovací nůž Boning Flexi 170 mm z japonské molybden-vanadiové oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž s charakteristicky zakřivenou a rovnou čepelí je vhodný na odřezávání masa od kosti, šlach a tučných částí. Zůžená čepel nože pomůže při vykošťování v okolí kloubů a kostí. Schopnosti nože jsou umocněny jeho pružností, která usnadňuje manipulaci v obtížných místech. Nůž SENZO CLAD COLLECTION Boning Flexi je vyroben z molybden-vanadiové pružné oceli. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 459 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Vykošťovací/filetovací nůž Boning Flexi 170 mm z japonské molybden-vanadiové oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž s charakteristicky zakřivenou a rovnou čepelí je vhodný na odřezávání masa od kosti, šlach a tučných částí. Zůžená čepel nože pomůže při vykošťování v okolí kloubů a kostí. Schopnosti nože jsou umocněny jeho pružností, která usnadňuje manipulaci v obtížných místech.

Nůž SENZO CLAD COLLECTION Boning Flexi je vyroben z molybden-vanadiové pružné oceli. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

Čepel ocel molybden-vanadi
Délka čepele 170 mm
Hmotnost 135 g
Záruka 2
Značka Suncraft
Střenka PAKAWOOD
Délka nože 297 mm