Venkovní kuchyně NAPOLEON s grileml BIPRO 500, vařič a 4 skříňky
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Venkovní kuchyně Napoleon

Venkovní kuchyně NAPOLEON s grileml BIPRO 500, vařič a 4 skříňky

Kód: BIPRO500RBPSS-setC

Venkovní grilovací centrum se špičkovým vestavným grilem NAPOLEON BIPRO500 nastavuje nové standardy pro venkovní vaření. Profesionální gril, velká pracovní plocha a dostatek úložného prostoru jsou jedny z hlavních rysů této venkovní kuchyně. Celá kuchyňská linka s grilem je sestavená z pěti modulů: Gril BIPRO 500 s podstavnou skříní se dvěmi nerezovými zásuvkami, skříňkou se třemi zásuvkami, skříňkou se dvěmi zásuvkami (možnost osadit dřez), skříňkou s odpadkovým košem a držákem utěrek a skříňkou na PB lahev s přídavným vařičem do pracovní desky. Z obou boků linky jsou instalovány boční ukončovací panely. Linku lze provést v přímém provedení nebo je možná instalace ve tvaru L (jak je ukázáno na obrázku).  Kuchyňská linka je dodána bez vrchní pracovní desky (lze objednat dodatečně dle požadavků zákazníka, například umělý kámen). Elektrický otočný rožeň je též příslušenství na objednávku. Jednotlivé moduly kychyňské linky lze různě kombinovat a doplnit o další moduly - skříň se zásuvkami, skříň s chladicím boxem.  Gril NAPOLEON BIPRO500 spojuje všechny špičkové technologie od kanadské firmy Napoleon. Nejvyšší kvalita, nejlepší design a nejširší funkce spolu s velkou grilovací plochou vyrobená přímo v kanadské centrále v Barrie. Luxusní nerezový gril vybavený čtyřmi nerezovými trubkovými hořáky a zadním nerezovým infra hořákem pro rožnění. Gril je osazen nerezovým vlnitým roštem s grilovací plochou 3195 cm2 (71cm x 45cm) a přídavným vyjímatelným ohřívacím roštem. V zadní části grilu je umístěn nerezový trubkový infra hořák - tento hořák slouží pro grilování masa na otočném rožni, který můžete zakoupit v příslušenství. Designové řešení grilu je podpořeno LED podsvícením ovládacích knoflíků, které má nejen designový účel, ale také Vám přináší praktickou pomůcku při nočním grilování. Grilovací plocha je osvětlena 2 světly uvnitř grilu. Celkem 5 hořáků (4x trubice z nerezavějící oceli, 1x zadní nerezový infra hořák pro rožeň), dvojité masivní krytí trubicových hořáků, víko se zabudovaným teploměrem ACCU-PROBE , elektronické zapalování Jet-Fire, nerezové vlnité rošty WAWE, podsvícení ovládacích knoflíků i-Glow, celkový výkon 21,7 kW, grilovací plocha 71x45 cm, celková plocha vaření 3195 cm2. Rozšířená záruka  President´s Limited Lifetime Warranty, luxusní provedení s chromovými dekory. Vyrobeno v Kanadě. Gril je možné provozovat na 10 kg PB lahve. Otočný rožeň (rotiserie) není součástí dodávky grilu. Připojovací sadu - regulátor tlaku a připojovací hadici se šroubením na připojení grilu k PB lahvi dostanete od nás zdarma. 

celý popis

E-shop: na objednávku
216 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Venkovní grilovací centrum se špičkovým vestavným grilem NAPOLEON BIPRO500 nastavuje nové standardy pro venkovní vaření. Profesionální gril, velká pracovní plocha a dostatek úložného prostoru jsou jedny z hlavních rysů této venkovní kuchyně.
Celá kuchyňská linka s grilem je sestavená z pěti modulů: Gril BIPRO 500 s podstavnou skříní se dvěmi nerezovými zásuvkami, skříňkou se třemi zásuvkami, skříňkou se dvěmi zásuvkami (možnost osadit dřez), skříňkou s odpadkovým košem a držákem utěrek a skříňkou na PB lahev s přídavným vařičem do pracovní desky. Z obou boků linky jsou instalovány boční ukončovací panely. Linku lze provést v přímém provedení nebo je možná instalace ve tvaru L (jak je ukázáno na obrázku).  Kuchyňská linka je dodána bez vrchní pracovní desky (lze objednat dodatečně dle požadavků zákazníka, například umělý kámen). Elektrický otočný rožeň je též příslušenství na objednávku.
Jednotlivé moduly kychyňské linky lze různě kombinovat a doplnit o další moduly - skříň se zásuvkami, skříň s chladicím boxem. 

Gril NAPOLEON BIPRO500 spojuje všechny špičkové technologie od kanadské firmy Napoleon. Nejvyšší kvalita, nejlepší design a nejširší funkce spolu s velkou grilovací plochou vyrobená přímo v kanadské centrále v Barrie. Luxusní nerezový gril vybavený čtyřmi nerezovými trubkovými hořáky a zadním nerezovým infra hořákem pro rožnění. Gril je osazen nerezovým vlnitým roštem s grilovací plochou 3195 cm2 (71cm x 45cm) a přídavným vyjímatelným ohřívacím roštem. V zadní části grilu je umístěn nerezový trubkový infra hořák - tento hořák slouží pro grilování masa na otočném rožni, který můžete zakoupit v příslušenství. Designové řešení grilu je podpořeno LED podsvícením ovládacích knoflíků, které má nejen designový účel, ale také Vám přináší praktickou pomůcku při nočním grilování. Grilovací plocha je osvětlena 2 světly uvnitř grilu. Celkem 5 hořáků (4x trubice z nerezavějící oceli, 1x zadní nerezový infra hořák pro rožeň), dvojité masivní krytí trubicových hořáků, víko se zabudovaným teploměrem ACCU-PROBE , elektronické zapalování Jet-Fire, nerezové vlnité rošty WAWE, podsvícení ovládacích knoflíků i-Glow, celkový výkon 21,7 kW, grilovací plocha 71x45 cm, celková plocha vaření 3195 cm2. Rozšířená záruka  President´s Limited Lifetime Warranty, luxusní provedení s chromovými dekory. Vyrobeno v Kanadě. Gril je možné provozovat na 10 kg PB lahve. Otočný rožeň (rotiserie) není součástí dodávky grilu. Připojovací sadu - regulátor tlaku a připojovací hadici se šroubením na připojení grilu k PB lahvi dostanete od nás zdarma. 

Barva nerezové provedení
Grilovací plocha 71 x 45 cm
Grilovací rošt nerezová ocel
Hmotnost 150 kg
Kod produktu vyrobeno v Kanadě
Ovládání podsvícení ovládacích knoflíků I-Glow
Palivo PB lahve
Počet hořáků 4x nerezový trubkový + zadní nerezový infra
Rozměry (š x h x v) dle zvolené skladby modulů
Rozšířená záruka President´s Limited Lifetime Warranty
Výkon 21,7 kW
Zapalování elektronické zapalování Jet-Fire
Záruka 2
Značka Napoleon
Součástí grilu POZOR: bez pracovní desky !