WANDERS krbová kamna WAN 2060 BE
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna WAN 2060 BE

Kód: 11260

Tato krbová kamna od značky Wanders jsou dostupná v provedení jako volně stojící nebo závěsná. Kamna vynikají hlavně velkým čelním prosklením pro maximální pohled na hru plamenů. Velkou výhodou těchto kamen je, že se jedná o krbovou vložku v kompaktním obalu, takže je zde splněn efekt krbu, ale bez stavebních prací a úprav. Zajímavostí je, že dvířka vložky nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem, takže design kamen nekazí žádné madlo. PŘEDNOSTI KAMEN WAN 2060 BE: možnost zavěšení na zeď popelník speciální izolační vyzdívka z vermikulitu = vysoká účinnost a čisté spalování velké prosklení - polena až 45 cm odnímatelná klička externí přívod vzduchu spalování dřevoplynů malá hloubka kamen jednoduchá instalace oplach skla vzduchem

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
96 430 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tato krbová kamna od značky Wanders jsou dostupná v provedení jako volně stojící nebo závěsná. Kamna vynikají hlavně velkým čelním prosklením pro maximální pohled na hru plamenů.
Velkou výhodou těchto kamen je, že se jedná o krbovou vložku v kompaktním obalu, takže je zde splněn efekt krbu, ale bez stavebních prací a úprav.
Zajímavostí je, že dvířka vložky nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem, takže design kamen nekazí žádné madlo.

PŘEDNOSTI KAMEN WAN 2060 BE:

  • možnost zavěšení na zeď
  • popelník
  • speciální izolační vyzdívka z vermikulitu = vysoká účinnost a čisté spalování
  • velké prosklení - polena až 45 cm
  • odnímatelná klička
  • externí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • malá hloubka kamen
  • jednoduchá instalace
  • oplach skla vzduchem

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na externí přívod vzduchu - 4 350 Kč

Hede

Hede – mistr mezi kamny Vytvořili jsme dokonalá kamna. A jaký je recept? Je to stejné jako u vaření – kromě kvalitního ověřeného receptu potřebujete nejlepšího kuchaře a také nejlepší ingredience. Tento princip jsme použili pro výrobu krbových kamen. Použili jsme britskou, mnoha léty ověřenou robustní konstrukci kamen s perfektně funkční spalovací komorou s dvojitým spalováním a spojili ji s precizní a zkušenou výrobou špičkových krbových kamen. Použili jsme jen ty nejkvalitnější materiály, které se pro výrobu krbových kamen dají použít. Ocelové části jsou vyrobeny z nejodolnější kamnářské oceli o tloušťce 5 – 10 mm, dále je použito vysoce kvalitní keramické sklo dvířek, vyzdívka spalovací komory i kamnářský lak. To vše zajišťuje obrovskou odolnost vůči opotřebení a dlouholetou životnost, ovšem za velice atraktivní cenu! Řada těchto kamen značky hede nabízí obrovskou variabilitu. Je možné mít kamna o jmenovitém výkonu 4 – 6 kW. Kamna jsou k dispozici jak nízká na nožičkách, tak vysoká se spodním dřevníkem a v neposlední řadě je možno mít boční prosklení, které místnost krásně prosvítí a prohřeje i do stran a vy si užijete pohled na oheň ze všech koutů místnosti, který je opravdu velkolepý.
Tato krbová kamna jsou ideální díky kombinaci tří faktorů:
- dlouhá životnost 
- funkčnost - nízká spotřeba paliva, vysoká účinnost, krásné hoření a jednoduché ovládání
- nízká pořizovací cena
-5 let záruka na plášť kamen.
Všechna krbová kamna hede jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož nám záleží na ekologii a čistotě spalování, byla krbová kamna nadstandardně testována ve Velké Británii a obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí.

Nominální výkon (kW) 5,5
Rozsah výkonu (kW) 3 - 9
Výška 505
Šířka 620
Hloubka 362
Hmotnost: min, max (kg) 100
Barva černá
Účinnost (%) 85
Energetická náročnost A+
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Zadní připojení kouřovodu ne
Externí přívod vzduchu ano
Palivo dřevo (ekobrikety)
Max. délka polena (cm) 45
Obklad kamen bez obkladu
Materiál ocelová
Integrovaná trouba ne
Kamna "na noze" ne
Akumulace ne
Otočná kamna ne
Prosklení čelní
Rošt ano
Umístění volně stojící, závěsná
Tvar hranatá
Vzdálenost od nábytku (mm) 1000
Barva filter černá
Kategorie výkonu 5-8 kW
Vytápěcí schopnost (m3) 60 - 180