WEBER 70th Anniversary Kettle, 57cm Metal Grey
Grily na dřevěné uhlí Weber

WEBER 70th Anniversary Kettle, 57cm Metal Grey

Kód: web19521004

VYSTAVENÝ MODEL NA PRODEJNĚ - pouze osobní odběr

Limitovaná edice oblíbeného kotlového grilu 57 cm k 70. výročí kotlových grilů Weber (od roku 1952)  v retro provedení -  70th Anniversary Kettle. Jedná se o limitovanou edic kotlového grilu Weber, který přináší kombinaci nostalgie a moderních funkcí. V promyšlených detailech konstrukce grilu naleznete odkazy k různým epochám historie společnosti Weber. Ručně smaltovaný povrch v barvě Hollywoodská šedá připomíná klasické filmy z 50. let minulého století, kdy kotlové grily vznikly. Dalšími retro prvky jsou plná spodní odkládací plocha, teploměr na poklopu s ozdobou ve stylu 50. let, bíle orámovaná kolečka a nylonové rukojeti ve vzhledu dřeva. Všechny tyto prvky společně vytvářejí zážitek z grilování, který stojí za oslavu. • Hollywoodská šedá sklání poklonu černobílým filmům 50. let • Uložte své náčiní na odkládací plochu, jež se naposledy objevila u grilů v 50. letech • Stylový teploměr v poklopu s ozdobou ve stylu 50. let • Nylonové rukojeti ve vzhledu dřeva připomínají kotlové grily z 80. a 90. let • Bíle orámovaná kolečka připomínají éru kotlových grilů v období let 1952 až 2022 Speciální balení k 70. výročí - Každý gril je dodáván s kovovou cedulkou a otvírákem na láhve v limitované retro edici.  

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Limitovaná edice oblíbeného kotlového grilu 57 cm k 70. výročí kotlových grilů Weber (od roku 1952)  v retro provedení -  70th Anniversary Kettle. Jedná se o limitovanou edic kotlového grilu Weber, který přináší kombinaci nostalgie a moderních funkcí. V promyšlených detailech konstrukce grilu naleznete odkazy k různým epochám historie společnosti Weber. Ručně smaltovaný povrch v barvě Hollywoodská šedá připomíná klasické filmy z 50. let minulého století, kdy kotlové grily vznikly. Dalšími retro prvky jsou plná spodní odkládací plocha, teploměr na poklopu s ozdobou ve stylu 50. let, bíle orámovaná kolečka a nylonové rukojeti ve vzhledu dřeva. Všechny tyto prvky společně vytvářejí zážitek z grilování, který stojí za oslavu.

• Hollywoodská šedá sklání poklonu černobílým filmům 50. let
• Uložte své náčiní na odkládací plochu, jež se naposledy objevila u grilů v 50. letech
• Stylový teploměr v poklopu s ozdobou ve stylu 50. let
• Nylonové rukojeti ve vzhledu dřeva připomínají kotlové grily z 80. a 90. let
• Bíle orámovaná kolečka připomínají éru kotlových grilů v období let 1952 až 2022
Speciální balení k 70. výročí - Každý gril je dodáván s kovovou cedulkou a otvírákem na láhve v limitované retro edici.  

Weber

George Stephen toužil nejen po dobrém steaku, ale také (a možná ještě více) po úspěchu. Jeho nápad se mu začal rodit v hlavě v kovozpracujícím závodě, kde pracoval – rozpůlil kovovou bóji, přidal větrací otvory a nohy a první kotlový gril byl na světě. Díky své úžasné vizi nepřestával zdokonalovat základní kovovou mísu, až z ní vytvořil grily Weber, které používáme dnes. Podstata značky WEBER - design, bezpečnost, jednoduchost, trvanlivost. Krásný a nápaditý design, maximální kvalita. Naší prvořadou snahou je vytvářet pro Vás vždy všestranně promyšlené a praktické grily. Kreativní a moderní designy a barevnosti, které si berou to nejlepší ze současných trendů. Dokonalá ergonomika, díky níž budete připravovat chutná jídla vždy co nejsnadněji a nebezpečněji, a robustní zpracování zaručující opravdu dlouhá léta provozu. 

Barva Hollywoodská šedá
Grilovací plocha průměr 57 cm
Grilovací rošt odklápěcí nerezový s vyjímatelným středem
Hmotnost 17 kg
Palivo dřevené uhlí a brikety
Rozměry (š x h x v) 65 x 72 x 107 cm
Rozšířená záruka 10 let - kotel a poklop, 5 let - madla a čistící systém
Záruka 2
Značka Weber