ZIIPA Aquila lopata na pizzu
  • Novinka
Pizza program

ZIIPA Aquila lopata na pizzu

Kód: zip22-041

Hlavním rysem lopatky je pružná a jemná hlava, která vám umožní snadno a bezpečně přesunout vaši pizzu z pracovní desky nebo pekáče přímo do trouby. Díky této konstrukci nemusíte mít obavy z toho, že by se pizza mohla rozpadnout nebo přilepit na lopatku. Madlo je vyrobeno z odolného bukového dřeva, což zajišťuje stabilitu a pevný úchop. Další výhodou lopatky je speciálně navržené děrování na hlavě. Toto děrování má několik výhod. Zaprvé, zabrání nadměrnému množství mouky, která by se mohla připálit na pizzu a způsobit jí hořkou chuť. Zadruhé, umožní proudit horkému vzduchu z trouby kolem pizzy, což zajistí rovnoměrnou a křupavou kůrku.opatka na pizzu Aquila je dlouhá 90 cm, což vám dá dostatek dosahu, abyste se vyhli nepříjemným popáleninám od horké trouby. Hlava lopatky má šířku 30,5 cm, což vám umožní snadno manipulovat s různě velkými pizzami.

celý popis

E-shop: 3 dny
1 399 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Hlavním rysem lopatky je pružná a jemná hlava, která vám umožní snadno a bezpečně přesunout vaši pizzu z pracovní desky nebo pekáče přímo do trouby. Díky této konstrukci nemusíte mít obavy z toho, že by se pizza mohla rozpadnout nebo přilepit na lopatku. Madlo je vyrobeno z odolného bukového dřeva, což zajišťuje stabilitu a pevný úchop.
Další výhodou lopatky je speciálně navržené děrování na hlavě. Toto děrování má několik výhod. Zaprvé, zabrání nadměrnému množství mouky, která by se mohla připálit na pizzu a způsobit jí hořkou chuť. Zadruhé, umožní proudit horkému vzduchu z trouby kolem pizzy, což zajistí rovnoměrnou a křupavou kůrku.
opatka na pizzu Aquila je dlouhá 90 cm, což vám dá dostatek dosahu, abyste se vyhli nepříjemným popáleninám od horké trouby. Hlava lopatky má šířku 30,5 cm, což vám umožní snadno manipulovat s různě velkými pizzami.

ZiiPa

Francouzský výrobce pizza pecí na plyn a pelety.

Záruka 2
Země původu Francie
Značka ZiiPa