ZIIPA Desserte Fredda servírovací stolek s kolečky černý
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Doplňky pro pizza pece

ZIIPA Desserte Fredda servírovací stolek s kolečky černý

Kód: 22-029

Servírovací stolek s kolečky z černé oceli a se dvěma praktickými policemi, prostornou skříňkou a elegantní zásuvkou vám poskytne dostatek místa pro uložení všech vašich kulinářských pokladů. Jeho unikátní design vám umožňuje využít horní desku jako ideální platformu pro prezentaci a servírování vaší lahodné pizzy.. Když však přichází na přípravu, obě prostorné police se s lehkostí promění v pracovní stoly, kde můžete hravě a profesionálně připravit každý kousek svého pizzového umění.Stolek Desserte Fredda doplní vaši kuchyni o nový svěží a přitom praktický prvek.

celý popis

E-shop: 3 dny
9 290 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Servírovací stolek s kolečky z černé oceli a se dvěma praktickými policemi, prostornou skříňkou a elegantní zásuvkou vám poskytne dostatek místa pro uložení všech vašich kulinářských pokladů.
Jeho unikátní design vám umožňuje využít horní desku jako ideální platformu pro prezentaci a servírování vaší lahodné pizzy.. Když však přichází na přípravu, obě prostorné police se s lehkostí promění v pracovní stoly, kde můžete hravě a profesionálně připravit každý kousek svého pizzového umění.
Stolek Desserte Fredda doplní vaši kuchyni o nový svěží a přitom praktický prvek.

ZiiPa

Francouzský výrobce pizza pecí na plyn a pelety.

Barva černá
Rozměry (š x h x v) š: 50,8cm D: 87cm V: 73,2
Záruka 2
Země původu Francie
Značka ZiiPa